o počasí, o nesmrteľnosti chrústa, o jej pekných očiach, o dopravnej situácií v Nitre, jednoducho o hocičom čo si myslíš, že by ju mohlo zaujať. Vyberaj také témy pri ktorých môžeš aj žartovať a nehovor o svojich problémoch .. to si nechaj napotom
Ak sa s ňou nemáš o čom baviť, tak ti ani birdz nepomôže. Si neschopné lobogo, zomrieš sám ako panic, mohuhehehe.
...omg buď sám sebou a hlavne sa ju snaž zabaviť. Ak nemáš šarm/výzor/sympatie tak netreba, aby si od smiechu cvrkla, ale proste...vieš čo.. keď to tak čítam, toto bude ťažké..ser na to
@kolini nechcem tu vyzniet ako nejaky sexualny guru, ale rozpravata sa treba asi tak o polmetra a par centimetrov vyssie nez je tebou spominana vagina.
a ked si tym myslel nieco ine co si nedovolim ani predstavit, tak mi ta je velmi luto...
janci - briti by ti poradili pocasie
amici by nedodrzali tvoj osobny priestor
na moslimke by si videl len saty
co tak zacat lichotenim o)
len tak medzi nami.. ty ju chces zbalit, tak pouzi svoj mozog, lebo ked pouzijes cudzie rady neviem ci to budes ty, do koho sa zahladi alebo do tych naucenych fraz
z jedného fóra, po česky: škola a zájmové kroužky (její i Tvoje), sport, hudba, filmy, příroda, seriály, přečtené knihy, počítače, auta, počasí, trapasy, rodinné historky, kamarádi (jejich problémy, historky, trapasy), aktuální dění ve světě i v ČR, filozofické „úvahy“, problémy s MHD, vesmír, sex, jídlo, pití, zvířata, móda, nákupy, internet, mobily a SMSkování
link na fórum priamo s témou "o čom sa s ňou baviť" .... sú tam snáď všetky nápady... prečítaj si to tam » forum.qark.net/jak-na-zensky/o...
chudák chalan, vy si tu dobre prču z neho robíte som sa jak pobavila ...no a ja by som ti poradila len jedno: nerieš toto! proste choď za ňou a niečo ťa už napadne a nestresuj sa kvôli tomu ...a ak si nemáte čo povedať, tak to neni ono alebo možno po čase to príde
nechce sa mi to tu cele citat, ale ja si myslim, ze pokial musis riesit, o com sa s nou budes bavit a neprichadza to same tak to nema zmysel. S kazdou zenskou, ktoru som kedy zbalil sla konverzacia sama o sebe...
@kolini tu nejde o to ze by si ma pohorsoval. nemam ani nutkanie sa tu zehnat ci prevracat oci.
je to tvoj zivot a ty s nim pojdes dalej, mozno ti to raz v niecom pomoze. len sa pytam sam seba, co vlastne mozeme chciet od nasej buducnosti, ked zmyslom zivota dospeleho cloveka je spravat sa ako decko a robit napriek..
@johnysheek a to neber ako otrepanu frazu.. kazdy, co sa chce na birdzi zabavit je podla teba decko, pretoze, tak sa podla teba bavia deti.. nic proti tebe nemam, si celkom sympos, ale tento image slusnaka a serifa dobrych mravov a vhodneho spravania je trapny.. mozno este viac nez moje decke spravanie.. a poprosim ta, nereaguj na mna.. posudzovat ma podla prispevku a podla toho, ze si tu z ludi usieram je este trapnejsie.. rovno sprav zoznam s napisom NAPRAVIT a nahadz tam polovicu uzivatelov, nech je to vsetko spravne..
v reakciach mi ukazuje ze sem @kolini pridal okrem 54 komentu minimalne dalsie dva, avsak ked si kliknem na tuto diskusiu tak posledny je prave ten koliniho a nic viac dalej..
@kolini ja ta neposudzujem ale ty (mozno i lucka) ste zjavne nepochopili to na co som narazal ja a tu neslo o bavenie sa ci provokovanie.. nie to na co som ja narazal.
ono je zaujimave ked kazdy mysli, ze ja mam potrebu posudzovat ostatnych. mam nazor na ludi tak ako ho ma kazdy, na rozdiel od mnohych vsak moj nazor nie je definitivny a jasny a meni sa co chvila podla konania daneho cloveka.
nejde o to co si ja o cloveku myslim.. ide o to ze ked niekto napise nieco co ma zaujme ci naopak ma niecim vyprovokuje (a neboj sa.. neprovokuje ma to, ze sa niekto snazi provokovat, ale prave to ze sa niekto nesnazi) tak reagujem ako reagujem..
je mi luto inak ze si asi myslis ze som suchar, tak ci onak vsetko by malo mat svoje medze. lebo ano, tie medze sa posuvaju. treba si vsak uvedomit, ze tebe aktualne vyhovuju take ake su, ale ti co pridu po tebe ich budu posuvat dalej. uz teraz sa vytraca nieco ako ucta k autoritam (co by az tak nevadilo) ale straca sa i ucta k druhym a najma sebe..
ono je fajn sa zabavit, akurat kazda nasa cinnost ma nasledky i to ze ty sa tu zabavis ma nasledky. prave som cital diskusiu o tom, ze niekto ma problem s babou ci chalanom a nevie si poradit..
myslim ze mi potvrdis, ze v drvivej vacsine tam budu posmesne az urazlive prispevky, kde sa jeden ci dvaja budu snazit pomoct..
podobnych diskusii tu vznika mnoho, zvacsa fakeove na pobavenie
predstav si vsak, ze niekto to v samotnej naivite da sem uprimne a dostane sa mu nadavok a posmechu. nech je ten niekto dietatom telom a i dusou, mozes si spravit dalsiu ciarku v zmysle "pobavil som sa a neskutocne ublizil inemu"
ale fajn, ved ty si sa len pobavil, to ten druhy je hlupy
takze ano bavme sa, ale malo by to mat urcite medze
(ad tvoj uplne prvy komentar. napisal som dve verzie odpovede. jedna bola rypajuca a "hrajuca" tvoju hru;
druha bola reakcia na druhy mozny vyznam toho co si napisal, ktory sa mi fakt nepacil! )
@stano12 pouziva sa šovinizmus resp mužský šovinizmus (nadradovanie muzov nad zeny), ktory uz len zo samotneho nazvu dokazuje, ze muzi nadradeni nie su, lebo zeny na to maju specialne slovo kym muzi su len prizivnici na sovinizme povodne oznacujucom nadradenost naroda ci skupiny
@johnysheek tych tem o tom, ako sa rozpravat alebo o com sa rozpravat na prvom rande je tu po velrybie pohlavne ustrojenstvo.. jednak je to annoying aj pre nas.. keby som mal k nemu byt uprimny tym inym sposobom, tak by som napisal, ze nie je vyspely na vztah pokial nechape to, ze komunikacia medzi dvoma ludmi musi ist prirodzenou cestou a nie nutenou formou rozhovoru za ucelom, ktory ma dotycny v hlave.. nezabilo by ho, keby sa pohrabal v starych temach..
@kolini vsetkych tem je tu privela a pravidelne sa tocia. na druhej strane vies si predstavit ze by ich admini zacali premazavat?
uz teraz mi obcas niekto vycita, ze najradsej by som vsetky jeho diskusie vymazal, lebo sa len snazi o srandu
ide vsak o to ze zmenis v teme jedno dve slova popripade s atvaris, ze ti ide o neico "jemne" ine a uz na admina bude staznost ze preco to maze, ved to je ina diskusia..
nie ze by som to zazil, ale viem si to zivo predstavit
toto je nieco s cim si na birdzi asi neporadime. s kopou fejkou a podobnych diskusii, preto by asi najlepsie bolo dat na diskusie tlacitko na "skryvanie" inymi slovami tlacitka "ano - nie" a nevznikalo by milion duplicitnych tem, ale ludia by si sa mi zaklikali ci ju tu mat chcu alebo nie..
alebo by sa aspon nemohli stazovat ze je tu mnoho blbosti a opakujucich sa tem
@johnysheek a nebolo by ľahšie priznať si, že si niečo zle pochopil, ako to fejkovať takými rozsiahlymi úvahami, ktoré sú už celkom off topic? pozri ja ťa radím k tým obľúbeným birdzákom, rovnako ako @kolini ho, a táto vaša nezmyselná výmena názorov jedného na druhého a opačne je z toho celého už asi najtrápnejšia.
@johnysheek k tomu, aby sa neopakovali diskusie. Technicky, teda pomocou zmeny štýlu fóra by to bolo možné, ale tu ide o to, že stránka potrebuje návštevnosť aby mohla dajako zarábať, a zmenou fóra by aspoň podľa mňa sa táto návštevnosť znížila. Preto je vlastne "dobré" že tu sú ľudia takí akí sú... A inak, fórum sa tu nezmenilo skoro vôbec za posledných 5 rokov... pritom návrhy tu boli
počul si pojem obrátena psychologia??....na to zbališ každu a nemusis byt ani krásavec, ....stači ak vieš čo ju bavi, o čo sa zaujima a ako keby nič zrazu to spomeneš a budete sa o tom bavit.....budeš mat u nej plus, ...ale nemala by vediet ze ty vieš že ju práve ta tema bude zaujimat .....som obetou obrátenej psychologie
najlepšia vec čo možeš kedy babe urobiť tak ju poboskaš na ličko a povieš ja...ja pachtim po tebe raz som to počul a všeci sme dookola klakli do kolien
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
hh viete co... ja kecam s jednou babou ale neni zo slovenska =D cize po anglicky a bavi sa ci uz kecame cez webku ci nie a tema je vzdy...som sam sebou a ci je tema troska pikantna ci nie vzdy je zabava staci zapojit mozog a nehambit sa nesom ziadny ostrielany chalan ale ide to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
stačí o úplne bežných veciach
nieje najlepším riešením rozoberať jej a ani svoje problémy... ľahko sa môžeš zaseknúť "ako dobrý kamarát ale nič viac"
Alebo etymológií nárečí nejakého uralského aglutinačného jazyka
kriste, už začínam byť vytočená z takýchto diskusií.
Ak sa s ňou nemáš o čom baviť, tak ti ani birdz nepomôže. Si neschopné lobogo, zomrieš sám ako panic, mohuhehehe.
...omg buď sám sebou a hlavne sa ju snaž zabaviť. Ak nemáš šarm/výzor/sympatie tak netreba, aby si od smiechu cvrkla, ale proste...vieš čo.. keď to tak čítam, toto bude ťažké..ser na to
je mi jedno, čo sa hovorí, feminizmus má svoje opodstatnenie
díval si sa niekedy na kvapkajúcu krv? hrozne to upokojuje
inak, pripomínaš mi môjho otca, to je haluz
odkedy mám syfilis, len behám na kontroly
a ked si tym myslel nieco ine co si nedovolim ani predstavit, tak mi ta je velmi luto...
janci - briti by ti poradili pocasie
amici by nedodrzali tvoj osobny priestor
na moslimke by si videl len saty
co tak zacat lichotenim o)
len tak medzi nami.. ty ju chces zbalit, tak pouzi svoj mozog, lebo ked pouzijes cudzie rady neviem ci to budes ty, do koho sa zahladi alebo do tych naucenych fraz
môže začať otázkou: Choroba šialených kráv na 10 písmen ? nevieš ? Feminizmus
potom: nemám príliš rád pohľad na krv, ale chutí mi
vyzeráš skoro ako moja mama, teda, ona má menej šedivých vlasov
link na fórum priamo s témou "o čom sa s ňou baviť" .... sú tam snáď všetky nápady... prečítaj si to tam » forum.qark.net/jak-na-zensky/o...
našiel, ale to len v prípade, ak by bola Maďarka, inak to nemá zmysel
ale možno to celé chápem zle ja...
@sango as you said =D
@johnysheek hulvatstvom sa zabavam.. rad pohorsujem ludi.. najma tvojho slusackeho razenia =P
"Uhm... akú máš rada pizzu?"
sa budes smiat ale ja som take rande zazila, kvantova fyzika pri vychode slnka okolo 5tej rano
je to tvoj zivot a ty s nim pojdes dalej, mozno ti to raz v niecom pomoze. len sa pytam sam seba, co vlastne mozeme chciet od nasej buducnosti, ked zmyslom zivota dospeleho cloveka je spravat sa ako decko a robit napriek..
v reakciach mi ukazuje ze sem @kolini pridal okrem 54 komentu minimalne dalsie dva, avsak ked si kliknem na tuto diskusiu tak posledny je prave ten koliniho a nic viac dalej..
ono je zaujimave ked kazdy mysli, ze ja mam potrebu posudzovat ostatnych. mam nazor na ludi tak ako ho ma kazdy, na rozdiel od mnohych vsak moj nazor nie je definitivny a jasny a meni sa co chvila podla konania daneho cloveka.
nejde o to co si ja o cloveku myslim.. ide o to ze ked niekto napise nieco co ma zaujme ci naopak ma niecim vyprovokuje (a neboj sa.. neprovokuje ma to, ze sa niekto snazi provokovat, ale prave to ze sa niekto nesnazi) tak reagujem ako reagujem..
je mi luto inak ze si asi myslis ze som suchar, tak ci onak vsetko by malo mat svoje medze. lebo ano, tie medze sa posuvaju. treba si vsak uvedomit, ze tebe aktualne vyhovuju take ake su, ale ti co pridu po tebe ich budu posuvat dalej. uz teraz sa vytraca nieco ako ucta k autoritam (co by az tak nevadilo) ale straca sa i ucta k druhym a najma sebe..
ono je fajn sa zabavit, akurat kazda nasa cinnost ma nasledky i to ze ty sa tu zabavis ma nasledky. prave som cital diskusiu o tom, ze niekto ma problem s babou ci chalanom a nevie si poradit..
myslim ze mi potvrdis, ze v drvivej vacsine tam budu posmesne az urazlive prispevky, kde sa jeden ci dvaja budu snazit pomoct..
podobnych diskusii tu vznika mnoho, zvacsa fakeove na pobavenie
predstav si vsak, ze niekto to v samotnej naivite da sem uprimne a dostane sa mu nadavok a posmechu. nech je ten niekto dietatom telom a i dusou, mozes si spravit dalsiu ciarku v zmysle "pobavil som sa a neskutocne ublizil inemu"
ale fajn, ved ty si sa len pobavil, to ten druhy je hlupy
takze ano bavme sa, ale malo by to mat urcite medze
(ad tvoj uplne prvy komentar. napisal som dve verzie odpovede. jedna bola rypajuca a "hrajuca" tvoju hru;
druha bola reakcia na druhy mozny vyznam toho co si napisal, ktory sa mi fakt nepacil! )
a nieco pre teba.. nehod po mne krucifix
uz teraz mi obcas niekto vycita, ze najradsej by som vsetky jeho diskusie vymazal, lebo sa len snazi o srandu
ide vsak o to ze zmenis v teme jedno dve slova popripade s atvaris, ze ti ide o neico "jemne" ine a uz na admina bude staznost ze preco to maze, ved to je ina diskusia..
nie ze by som to zazil, ale viem si to zivo predstavit
toto je nieco s cim si na birdzi asi neporadime. s kopou fejkou a podobnych diskusii, preto by asi najlepsie bolo dat na diskusie tlacitko na "skryvanie" inymi slovami tlacitka "ano - nie" a nevznikalo by milion duplicitnych tem, ale ludia by si sa mi zaklikali ci ju tu mat chcu alebo nie..
alebo by sa aspon nemohli stazovat ze je tu mnoho blbosti a opakujucich sa tem
len tolko: docasne (spociatku) znizena navstevnost by nemusela vadit ak by nasledne stupala vyssie ako je teraz
... kto povedal ze to rande som mala s chlapcom ?
» akonazenu.webnode.sk