Ahojte brindzaci som tu novy takze prosim vas berte na mna ohlad ..mam jednu otazku..Takze paci sa mi jedna baba je to spoluziacka mojej sestry...dokonca som si snou zacal pisat ale vzdy ked si piseme asi po 15minutach mi dochadzaju napadi o com by sa sno
skus si s nou nepisat, ale pozvat ju von, niekam na kafe/pivko, cokolvek.. tak zistis lepsie, ci skutocne nemate nic spolocne, alebo, ze ci sa aspon do seba "zapozerate"
dovol mi polozit ti otazku: na co ti bude frajerka, s ktorou sa po patnastich minutach nemas o com bavit? aj keby ti niekto pomohol k tomu, aby si u nej vyvolal zaujem o teba pocas doby balenia, potom co? ci kefovat tuzis len?
A čo tak s ňou hovoriť osobne? či už sa po novom randí cez fejsbúk? Asi som staromódny, ale skús ju zobrať niekam von. S partiou, ak sa bojíš, že nebude o čom moc hovoriť... Ak samo sebou nejakú partiu máš a nesedíš celé dni iba pred PC
A Ešte jeden postreh- pokiaľ nemáte o čom hovoriť, tak sa na to vyser... Ak je to iba o tom, že sa ti páči a nič viac, tak sa jej rovno spýtaj, či sa s tebou nevyspí, alebo si kusni do jazyka a nechaj to tak.
@exonr - a máš pocit že má zmysel ju "zbaliť", ak ti po 15tich minútach rozhovoru s ňou dochádzajú nápady? o čom sa budete rozprávať, ak sa ti to podarí a budete spolu chodiť? nechytá ťa pri pomyslení na povedzme dve-tri hodiny s ňou hrôza, keď už po 15tich minútach nevieš čo a kam?
Ahoj, myslím že tvoj problém je v tom, že ked s nou píšeš tak príliš sa na to zameriavaš. Pripravuješ si dopredu otázky, čo sa jej budeš pýtať a pod. Ja by som na tvojom mieste trocha "povolila". Jednoducho ked s nou pišeš tak bud uvolneny. Popripade sa je spytaj čo ma rada a čo ju zaujima. Najdite si spoločné témy a rozpravajte, rozvijajte ich No možno je problem v tom že si moc nerozumiete, alebo sa až tak o teba nezaujima ako ty o nu. Neviem no ... Ved uvidiš už sám
Exonr - tá ťa uplne odhalila, mno ma pravdu prakticky vo všetkom čo napisala
vela ludi ti tu radí že keď sa snou nemáš o čom rozpravať po 15 min. tak ruky preč, lenže tvoj problem je v tom že strašne riešiš o čom sa máš z holkou rozpravať (stačí si uvedomiť že aj holka je len človek tak isto ako ty, takže o čom sa z holkou rozpravať? no predsa o tom čo ťa zaujíma (heh, jasne že viem čo ťa zaujíma pri tej holke, koniec koncou som tiež len chlap hlavne sa ovladaj a nebuď ako nadržana fredka
to čo ti radí deniska6 je presne to čo musíš urobiť, je to jednoduche, zisti čo ma rada, čo ju zaujíma a využi to vo svoj prospech...
P.S.: tvoj jediný ciel pri písaní s tou holkou by mal byť dostať ju von, alebo čo je ešte lepšie dostať ju na byt a potom stačí už len vyvolať vnej túžbu a ide sa na vec
práve som pozeral tvoj profil (moj sa neoplati pozerať, nič sa tam o mne nedozvieš) zistil som strašnu haluz narodila si sa vten istý deň ako JAAAAA a máš aj podobné názory (neuveritelne vlastne rád by som ťa spoznal, ak budeš chcieť...
Caute,mam taky problém.Velmi sa mi paci jedno dievca,ktoru poznam malo. chcel by som ju zbalit ale nevem ako na to ,lebo to ma viac hacikou :1.mam kamaratku ktoru poznam od 5 triedy a je mi skoro ako sestra .ta co sa mi tak paci je jej spoluziacka a su velmi dobre kamaratky ,skoro vzdy ich vidim spolu.Ked som sa pytal tej kamaratky nieco o tej co sa mi tak paci tak ona sa ma na to opytala ci ju chcem??POVEDAL SOM JEJ ZE NIE-z toho dovodu lebo som sa bal ze by jej to vsetko povedala.A tym debata skoncila.Ale mam taky dojem ze ma chce ,lebo ked sme boli minule vonku a skejtovali sme tak sme ich stretli a ona sa na mna cely cas pozerala . akurat chodim na birmovku a vzdy sa na mna v kostole pozera ,asi som jej tercom alebo ja neviem co ? pred vcerom som sa jej pozdravil,ona sa mi odzdravila a trosku sa usmiala.PROSIM POMOZTE MI AKO JU MAM ZBALIT?vzdy ked ju stretnem tak mam taky divny pocit,tazko sa mi rozprava,ako keby mi odchadzal hlas a este som si vsimol ze sa pri jej pritomnosti trosku cervenam (povedal mi kamarat).toto sa mi pri inych dievcatach nestava ,,,len pri nej PLEES PORADTE .
ja bi som jej zdicky pisal daj temu alebo ju posli na dring je to lepšie alebo jej napis ze sa ti paci a uvidis co ti napise ak to dobre skonci tak mi napis na nik jakub1998
no posli ju na dring ak o nebude fungovat tak si snou daj stretko to bude fungovat malo bi to fungovat mne to pomohlo potom mi napis komentar ak to funguje ja idem alebo mi napis na jakub1998
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skus si s nou nepisat, ale pozvat ju von, niekam na kafe/pivko, cokolvek.. tak zistis lepsie, ci skutocne nemate nic spolocne, alebo, ze ci sa aspon do seba "zapozerate"
a inak súhlasím s @2
že by dalši fake
A čo tak s ňou hovoriť osobne? či už sa po novom randí cez fejsbúk? Asi som staromódny, ale skús ju zobrať niekam von. S partiou, ak sa bojíš, že nebude o čom moc hovoriť... Ak samo sebou nejakú partiu máš a nesedíš celé dni iba pred PC
A Ešte jeden postreh- pokiaľ nemáte o čom hovoriť, tak sa na to vyser... Ak je to iba o tom, že sa ti páči a nič viac, tak sa jej rovno spýtaj, či sa s tebou nevyspí, alebo si kusni do jazyka a nechaj to tak.
(čiže prakticky @13 @hov ädo )
..kvak..
bol by som rad keby ste mi poradili ako sa knej dopracovať
s inou spolužiačkou som sa rozpraval a ta mi hovorila že ta baba do ktorej som je do mna zo začiatku som tomu nechcel veriť
nikdy sa nemožem s nou o tom porozpravať tak aby to nevedeli spolužiaci
totiž mi mame v triede 14 dievčat a 6 chcalanov
stale cez každu prestavku sa jej chcem prihovorit
ale vyždy tam su jej kamaratky a ja sa hanbim to povedať pred nimi
lebo skušal som jej posielať papieriky cez hodinu ale nešlo to
velmi by som ju chcel mať ako frajerku poprosil by som niekoho aby mi napisal sposob ako na to vopred DAKUJEM
je to uplna.............!piča
Exonr - tá ťa uplne odhalila, mno ma pravdu prakticky vo všetkom čo napisala
vela ludi ti tu radí že keď sa snou nemáš o čom rozpravať po 15 min. tak ruky preč, lenže tvoj problem je v tom že strašne riešiš o čom sa máš z holkou rozpravať (stačí si uvedomiť že aj holka je len človek tak isto ako ty, takže o čom sa z holkou rozpravať? no predsa o tom čo ťa zaujíma (heh, jasne že viem čo ťa zaujíma pri tej holke, koniec koncou som tiež len chlap hlavne sa ovladaj a nebuď ako nadržana fredka
to čo ti radí deniska6 je presne to čo musíš urobiť, je to jednoduche, zisti čo ma rada, čo ju zaujíma a využi to vo svoj prospech...
P.S.: tvoj jediný ciel pri písaní s tou holkou by mal byť dostať ju von, alebo čo je ešte lepšie dostať ju na byt a potom stačí už len vyvolať vnej túžbu a ide sa na vec
"Skutočne je to takéto jednoduché "
práve som pozeral tvoj profil (moj sa neoplati pozerať, nič sa tam o mne nedozvieš) zistil som strašnu haluz narodila si sa vten istý deň ako JAAAAA a máš aj podobné názory (neuveritelne vlastne rád by som ťa spoznal, ak budeš chcieť...
Je tu stranka » akonazenu.webnode.sk/....
Su v nej skvele clanky a typy ako na zeny
A ak by ste boli zvedavi, Boris vam poskytne v anonymnej poradni odvede na vsetky vase otazky!!!