Ja viem, že niektorí tu budete zase rozkecávať, že som nato ešte mladá atď. Ja ale nechcem chalana ako na nejaký vážny vzťah, ale skôr na také kamarátstvo, ale neviem ako ho nájsť. Vždy, keď sa s nejakým chalanom rozprávam, alebo si s ním píšem, hanbím sa
už veľmi dlho rozmýšľam nad tým, že napíšem niečo ako inštruktáž pre začiatočníčky ako zbaliť chalana .....lebo ozaj mne to príde primitívne ľahké a veľmi rada sa s tým podelím
no blizke kamaratstvo s chalanom je skor vynimka. a teda len tak sa s niekym neskamaratis. a uz vobec nie s 12 rocnych chlapcom, ktory ma hlavu uplne inde ako je doverne kamaratstvo s dievcatom. pockaj si este takych 8 rokov, a mozno pride aj to kamaratstvo.
mala som takého kamaráta.. on mal vtedy 13 a ja 12 mali sme len seba... teda, on mal ešte holku, o ktorú však vôbec nestál a neviem či môže byť niečo takéto úprimné... pretože, keď sme sa pohádali, dostala som od neho pár poriadnych úderov "pod pás"... po cca 3-4 mesiacoch prišiel za mnou a pýtal sa ma, či ho mám rada... neodpovedala som mu, pretože som to nevedela náš vzťah sa prudko zmenil... on odyšiel na inú školu a teraz sa neuvidíme predpokladám tak 3 roky.. možno viac
a teda k téme.. to nejde tak zrazu normálne si nájdeš kamaráta ako každého iného a vybudujete si vzťah.. no nečakaj že k tebe bude mať taký vzťah aj keď bude mať dievča
v tvojom veku by som si žiadneho kamarata , ano pišem kamarata pretože o vztahu či baleni ani neuvažuj , hladala niekde po vonku , v tabore alebo v škole určite nie na nete...
plne súhlasím s assasins...som veľmi zvedavá a dúfam že sa na to dáš ... veľmi by mi to pomohlo pretože aj ja mám podobný problém ako má dievcatko13... keď sa mi nejaký schopný chalan prihovorý tak totálne stratím reč alebo - horší prípad - zapotím dačo trápne....
ufff, akože to tu čítam lebo už fakt nemám čo robiť a som chorá a ležím v posteli ....Takže po prvé slečna nedostala žiadnu odpoveď na svoju otázku , možno nejaké bludy atď. Ako tu nejaká holka spomenula tak v tvojom veku,( nemusíš sa za to hambiť, je normálne keď začínaš takto rozmýšľať, dievčatá dospievajú omnoho rýchlejšie ako chlapci ) a preto teraz s nejakým chlapcom nemôžeš byť taká kamarátka ako si predstavuješ. Chlapci v takomto veku majú hlavu skutočne inde....Preto sa snaž si vybudovať kamarátstvo s dievčaťom. Budete sa mať o čom porozprávať ( aj o chalanoch ) a o 3-4 roky na diskotéky, žúrky, zahraničie. Ja som s mojou najlepšou kamarátkou od 11tich a sme stále spolu teraz ideme na výšku už síce nie spolu ale tak sme už ako sestry, precestovali sme celý svet spolu, zažili sme také veci o akých sa niekomu ani nesníva momentálne sme v Mníchove A teda určite kamarátku ako kamaráta to nejde...a Ked budeš staršia tak už sama zistíš aké to je. Či platí, že opačné pohlavia sa kamarátit nemôžu, alebo nie. Podla mňa toto platí úplne ale opäť len do istého roku ....Potom je to už opäť iné. Aaaa ešte jedna vec ktorú si neodpustím .... jedna slečna ti sem písala o nejakej pochybnej príručke ako " zbaliť chalana " na takéto sa určite nedávaj, lebo očividne slečna ešte sama nevie. Ked je to podla nej primitívne .... Tuším má 18....no ja nemám o moc viac ja budem mať 20 a nedovolím si tvrdiť že existuje návod ako zbaliť chalana. Myslím, že si to nedovolí tvrdiť ani skutočne skúsená žena ( skúsená žena nemá 18+ ) Troška povyrastieš a uvidíš sama , že na každého chlapca platí niečo iné. Ale ak chceš skutočne niečo čítať tak si prečítaj normálne knižky, novely, romány a tak , aj ked väčšina povie že mmmm romány, novely samé zaľúbené a na jedno kopyto...Tak určite to nieje pravda. Sú knižky v ktorých možno nájdeš odpovede na všetky tvoje otázky, ( alebo mi kľudne napíš ).
ja som náhodou kamaráta (zároveň spolužiaka) mala keď som mala 12 a skamarátili sme sa tak, že mi (cez facebook) napísal že sa páčim jednému chalanovi. No a odvtedy sme si písali až z toho bolo kamarátstvo. Ale chcel so mnou aj chodiť, takže neviem či by sa to nestalo aj tebe. Myslím, že jeden z vás by chcel byť po čase viac ako len kamarát... takže k téme podľa mňa mu napíš a možno potom budete aj kamaráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to pride casom
"taky blizsi kamarat"
niesom asexual ani ziadny orientacny problem nemam, ale v 12 rokoch ma fakt baby netrapili
a teda k téme.. to nejde tak zrazu normálne si nájdeš kamaráta ako každého iného a vybudujete si vzťah.. no nečakaj že k tebe bude mať taký vzťah aj keď bude mať dievča
plne súhlasím s assasins...som veľmi zvedavá a dúfam že sa na to dáš ... veľmi by mi to pomohlo pretože aj ja mám podobný problém ako má dievcatko13... keď sa mi nejaký schopný chalan prihovorý tak totálne stratím reč alebo - horší prípad - zapotím dačo trápne....