som v tom amater. v zivote som zbalil mozno okolo 80 - 120 zien, (nepocital som to, je to malo, ale na mna dobre) lebo popravde viem o baleni hovno. myslim ze som mal skor stastie. nie som chlap ktory by to vedel so zenami... pokracovanie
proste pride za nou, dacou jej povie, robi sa ze je nad vecou, chvilu spolu flirtuju a zrazu si to rozdaju na hajzli v podniku. je dost chlapov co toto vedia. a nie su to ziadni krasavci proste to vedia so zenami. mne ale zenske spravanie nedava logiku, robia vsetko naopak. napriklad ked ju chlap odmieta tak za nim dolieza ale ked nahodou o nu prejavi zaujem tak ho natahuje aj ked je nadrzana, robi mu drahoty a just mu neda na prvy krat aj ked je vlhka, ale na druhy krat je uz skor vyzlecena ako on. ako fakt nechapem preco zenam robi radost takto natahovat chlapov. preco niektore zeny idu bezproblemov domov a bez namahy daju hned a druhe sa robia dolezite a myslia si ze tym budu pre nho atraktivnejsie alebo co. A najvacsia sranda je ze ked chlapovi ide o sex tak ho natahuje na lasku. A ta ktoru chce na vztah ho zase chce len na sex.
a otazka teda znie ako zbaliť ženu, lebo tebe to nejde a iným šťastlivcom hej ?
prosím ťa nebal ženy, nebal ich ... ty nechceš ženu, ty chceš sex ... ženu berieš ako tovar a nie ako bytosť to je za prvé, za druhé sa na problém nepozeráš kontrétne ale širokospektrálne s porovnávaním čo je skreslené potom dosť ... kup si radšej prostitutku ako hadimistr alebo si na pokeci nájdi nejakú čo ti dá na prvom stretnutí ...
len nebal ženy s tým že máš o ne záujem, podla mňa nemáš
@melancholik ale veď aj ženám ide častokrát len o fyzickú rozkoš nemôžem mať vážny vzťah s hocikým koho dobre nepoznám. najprv sex a potom ak nám to bude klapať možno aj niečo viac.
@zajkousko to neboli všetko vzťahy zbaliť neznamená že s ňou budem mať vážny vzťah. A myslím že 80 - 120 báb neni veľa nato že chodím pravidelne von.
@simka1311 prosím radšej napíš svoj názor alebo tvoj podhľad na otázky na ktoré sa pýtam. rád by som si v tom urobil jasno fakt niektorým veciam na ženskom správaní nerozumiem - ja som jednoduchý človek a ženy sú dosť komplikované stvorenia. frajerka tiež robí všetko naopak a uráža sa za to čomu ani sám nerozumiem.
Ty si jednoducho troll. Táto téma sa tu bude donekonečna riešiť. Nie všetko, čo vyzerá na prvý pohľad je pravda. Nie všetko, čo je pravda musí niekto pochopiť. Stačí, že zmeníš uhol pohľadu a začneš si od života brať iné ponaučenia.
@savvym ako mám zmeniť uhol pohľadu keď namiesto toho aby si mi vysvetlil svoj pohľad ma začneš urážať. neviem či ťa rodičia nenaučili kultivovane diskutovať ale takto môj názor nezmeníš. to že máš iný názor ako ja ti nedáva právo urážať ma, alebo mi nadávať do trollov urážal som ťa ja niekde za tvoj názor? ja názor iných ludí rešpektujem, aj keď s niektorými nemusím súhlasiť, dokonca dokážem uznať aj že sa mýlim ak mi druhá strana k tomu dá pádne dôvody. @melancholik mi písal že beriem ženy ako tovar nato som mu napísal že to neni pravda, možno je môj uhol iný ako jeho alebo tvoj, ale ja som prežil iný život ako on alebo ty a stretol som iných ludí nie som troll len ma jednoducho zaujíma ako ženy zmýšľajú a možno aj to ako zmýšľate vy dvaja vo vzťahu k ženám. ale dosť bolo filozofovania vráťme sa prosím k téme.
@zvedavec123 nazval som ťa pravým menom, lebo tu píšeš hovadiny, a za druhé ide o tému, ktorá je frekventovaná, preto som odpoveď zúžil na odpoveď, musíš sa pozerať na veci z iného pohľadu, neponúkam ti žiadnu možnosť môjho pohľadu, lebo sa mi s trollom o takejto téme nechce baviť. Si prečítaj po sebe, čo si od prvého po posledný príspevok napísal a potom hodnoť, či ťa urážam, alebo len čítam, že si serieš do huby.
Ty zbalis zenu az vtedy ked budes vyzerat ako avatar na mojej profilovke ! Cize tesne pred smrtou ! A to sa ti uz nepostavy, takze na sex radsej zabudni !
Oddelíme žĺtka od bielkov. V osobitnej miske vyšľaháme žĺtka s vanilkovým a práškovým cukrom a pridáme mlieko a rum. Keď sú žĺtky dobre vymiešané pridáme múku do ktorej zamiešame kypriaci prášok, pridáme aj olej a dobre vymiešame.
Do bielkov pridáme štipku soli a vyšľaháme sneh, ktorý postupne pridávame do cesta a ručne metličkou ho dobre premiešame aby cesto zvláčnelo. Ďalej oddelíme polovicu cesta do ktorej pridáme preosiate kakao.
Bábovkovú formu vymastíme a vysypeme polohrubou múkou. Obidve polovice cesta vylejeme do formy a dáme piecť na 180 stupňov cca 45 minút. Pri pečení do bábovky pichneme špáradlo ak ostane suché, bábovka je upečená.
a naco by si balil zenu? na slovensku? nemyslim si, ze by slovenky mali rady flirtovanie, myslim take to flirtovanie ako z usa filmov, kde muz rozprava o niecom vtipnom a zaujimavom a obaja vedie, ze maju o seba zaujem...myslim, ze slovenky neflirtuju, len proste rychlo vyseleketuju vhodneho chlapa - ci na sex alebo nieco viac, a potom hraju jemnu, tichu, poslusnu pipinku..proste nuda
@newcomer presne tak! Flirtujú len američanky a rusky. Ja aj vždy keď som v bare tak chodím v zástere a snažím sa rýchlo vyselektovaž, komu možem ísť spraviť sendvič a niečo rýchlo poprať. Potom sa snažím držať sa ho čo najdlhšie ideálne dokonca života. Bohužiaľ vždy príde nejaká,čo vie lepšie variť, rýchlejšie upratať a štopkať ponožky presne ako jeho mama. Tak zas idem o dúm dál a čakám na ďaľšieho pána môjho života..
@newcomer Pokus? Veď to bolo krásne ty mizogýn! Taký trafený názor akým si sa prezentoval ty, nemá obdobu ani tu na birdzi a to už je silné kafe. Slovenky neflirtujú pche
@mixelle bola to krasna blbost, ty polointeligentna opicka pane boze, ved sa kukni na svoje chore nazory, a potom nieco tu vypisuj....a vynimky potvrdzuju pravidlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@jezis
@maria
a otazka teda znie ako zbaliť ženu, lebo tebe to nejde a iným šťastlivcom hej ?
prosím ťa nebal ženy, nebal ich ... ty nechceš ženu, ty chceš sex ... ženu berieš ako tovar a nie ako bytosť to je za prvé, za druhé sa na problém nepozeráš kontrétne ale širokospektrálne s porovnávaním čo je skreslené potom dosť ... kup si radšej prostitutku ako hadimistr alebo si na pokeci nájdi nejakú čo ti dá na prvom stretnutí ...
len nebal ženy s tým že máš o ne záujem, podla mňa nemáš
a ty si akože myslíš, že konáš správne, hej
@simka1311 prosím radšej napíš svoj názor alebo tvoj podhľad na otázky na ktoré sa pýtam. rád by som si v tom urobil jasno fakt niektorým veciam na ženskom správaní nerozumiem - ja som jednoduchý človek a ženy sú dosť komplikované stvorenia. frajerka tiež robí všetko naopak a uráža sa za to čomu ani sám nerozumiem.
choď do pé.
Oddelíme žĺtka od bielkov. V osobitnej miske vyšľaháme žĺtka s vanilkovým a práškovým cukrom a pridáme mlieko a rum. Keď sú žĺtky dobre vymiešané pridáme múku do ktorej zamiešame kypriaci prášok, pridáme aj olej a dobre vymiešame.
Do bielkov pridáme štipku soli a vyšľaháme sneh, ktorý postupne pridávame do cesta a ručne metličkou ho dobre premiešame aby cesto zvláčnelo. Ďalej oddelíme polovicu cesta do ktorej pridáme preosiate kakao.
Bábovkovú formu vymastíme a vysypeme polohrubou múkou. Obidve polovice cesta vylejeme do formy a dáme piecť na 180 stupňov cca 45 minút. Pri pečení do bábovky pichneme špáradlo ak ostane suché, bábovka je upečená.
Uži si bábovku a nepíš kokotiny.