Máte niekto nápad, ako by som mohla do 5 hodín zohnať 10 €, pokiaľ si nemám od koho požičať? A najstaršie remeslo neponúkajte, to kvôli pár eurám pre bratranca nespravím .
ja som tiez potrebovala 10€ presne..a kamarat roznasa letaky a dostava za to tusim 30€..tak som sa s nim dohodla a skoro celu nedelu som s nim roznasala tak mi tych 10€ dal
@schizoofrenik zase tu je ten problém, že takýmto spôsobom tie peniaze do 5 hodín nezoženiem...zabralo by niekoľko dní len kým by som si tú prácu našla
@gabbi nápad by sa dal použiť, ale keby ma nesúril čas
@schizoofrenik sorry ja som si myslela že si odpovedal na otázku, že čo si robil pre to, aby si zohnal peniaze... Až teraz som si pozrela vyššie a všimla si, že bola reč už o inom
minule som dal tipkovi 10e - prisiel si vypytat drobaky, vyzeral slusne, tak sme sa pustili do reci a priznal sa, ze sa vecer napil jak hovado a nema ani na cestu domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale nejdem Ti hovoriť ako sa k nim dopracovať pretože poväčšine sa za to hnusím sám sebe.
autorke: Tých 10€ bratrancovi požičaj sama zo svojích úspor........
filip
@zajko30 keby som ich mala, tak tu neriešim tento problém...ale vďaka za nápad
Lúpežné prepadnutie?
Zbraň + kapucňa + puma = 10€
Ale budú ťa mať za kokota ak prídeš prepadnpť pumpu kvôli desine.
@schizoofrenik nejaké legálne riešenie nemáš?
Bol to len nevinný návrh + návod.
@xemmarockx legálne riešenie ako zohnať peniaze?
Nájdi si prácu.
Choď roznášať letáky alebo predávaj Notabene.
Legálnych ciest ako sa dostať ku peniazom je čím ďalej tým menej.
@gabbi nápad by sa dal použiť, ale keby ma nesúril čas
každopádne, vďaka všetkým za nápady
Ale nie do záložne na to potrebuješ záručné listy a X kokotín.
Na ulici sa vždy nájde maník čo skúpi všetko čo sa dá zapojiť do siete.
Musel by som byť sprostý aby som sa verejne priznával k veciam ako sú LPčka.
Ak máš nejakých známych čo hulia alebo fetujú nieje problém vyrobiť ich o peniaze.
Len treba mať pevné nervy
@sandy114 ehm...to som vylúčila už na začiatku...viď popis ↑
@azel čiže krádež
@sandy114 to by ma ani nenapadlo
@bublinqac máš kontakt?? hneď by som si popýtala
@sweetmerith what the hell was that? kvalitne odveci príspevok...škoda, že sa tu nedajú príspevky mazať