boze a naco? neznasam "hladanie chalana"...zda sa mi strasne divne len tak niekoho stretnut, poznat sa tak tyzden a hned spolu chodit...ved predsa toho cloveka musim mat aj rada a na to ho musim poznat
asi tak suhlasim s 3. a aj s 4. lebo je jasne ze ak chces vztah tak to nemozes hladat ale to pride vtedy ked to nebudes cakat a nie ze ho budes vyhladavat to sa ti akurat nalepi taky dment na paty s ktorym budes chodit tyzden pojdete spolu raz von a potom bude na birdzi alebo kde nova diskusia preco su chalani dementi a podobne ze ta nechal alebo ze to nemalo zmysel ani cenu ani nic
@11 Nie, len myslím že u niektorých je to málo na vzťah (to si teraz neber osobne, poznám aj mladších, ktorých obdivujem za vyspelosť) Sú ľudia ktorí začali so vzťahmi vo vyššom veku než v 16-tke a nebolo to na škodu...
A proste tak celkovo sa mi 16 zdá málo... (A z nejakých záhadných príčin mám pocit že keď teraz zakladateľke niekto napíše že má 2 roky čas, tak o tie dva roky sa ozve s tým, že si určite nikdy nikoho nenájde a že ostane do konca života stará dievka, aj keď poznám starších ktorí ešte nikoho nemali)
Dúfam že chápeš čo tým chcem povedať, lebo ja už sa prestávam chápať
akoze podla mna to neni o veku ja mam 15 a s priatelm sme spolu pomaly rok a myslim ze je to blba otazka sak raz sa urcite dockas a bud rada ze ho nemas bo sa potom iba trapis podla mna je lepsie byt "single"
@24 ano! ale napriklad ja v jej veku som uz mal tolko rozumu, aby som vedel, ze ked to vyvesim na net, tak si nijako nepomozem. a myslim, ze ostatni nie su vynimky a tiez to neriesili takto.
27 , ja nemozem za to ze je imbecilna , a vesia taketo sracky na net, nech si vesia , neriesim..len ju nechajte dychat, ne ne vy len hned vsetko do.ebat..sak neris ne ked ta to vytaca ? oklad zvysoka..
@24 Išlo o to že sa nemá kam ponáhľať... keď sa bude nasilu snažiť o vzťah, tak tým veľa nezíska, maximálne môže potom ľutovať že sa ponáhľala. Preto jej tu každý hovorí že vzhľadom na jej vek má čas a teda takéto veci nech nerieši. A dýchaj zhlboka a rátaj do desať
31, bozee a ty si myslis ze si da povedat ? ani ja som si v jej veku nedala, ani teraz si nedam , a dycham dycham snazim sa zhlboka us par dni, nejde no way...
a ze ju chce nejaky typek? to som si nevsimol.. kebyze ju chce, tak asi ziadneho nehlada. a ze by to bolo zrovna stastie, ze by ju v 14 niekto chcel, tak o tom tiez pochybujem.
heh dalsia 14 dnes co si hlada chalana dnes...boze moj sak vyuzi svoje telo ako to robia ostatne...ved dnes je uz moda mat do 15 v posteli aspon 3 chalanov ci uz z "lasky" alebo nie
to mi prpomenulo,že bolo v pláne,že kvôli improvizovanému elektrickému plotu dotrepem na festival aj autobatériu..ale keby náhodou bola ľahká,tak donesiem aj dve
čiže pekne plecniačik,do neho chaldnička a ide sa na LOV!:d
zalezi natom v akej fazi ste ale stale musis byt sama sebou no a ak ste neni este v nijakej fazi notak sa naneho stale pozeraj usmievaj a on dojde aj sam uvidis
sa spametajte vy.. všetci..d iki azradi alee rposte no comet... kto tu cel aby ste tu každy ztrapnovalia a aj man... diki moccc čest vinimkam ktory ccheli fakt pomoc ale dakto tu eln cel poevdat že mam 14 tak dfiki peken sa strčte ....fujj vam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@3 No a?No nepovedz,že sa ti to dobre nečíta!
A proste tak celkovo sa mi 16 zdá málo... (A z nejakých záhadných príčin mám pocit že keď teraz zakladateľke niekto napíše že má 2 roky čas, tak o tie dva roky sa ozve s tým, že si určite nikdy nikoho nenájde a že ostane do konca života stará dievka, aj keď poznám starších ktorí ešte nikoho nemali)
Dúfam že chápeš čo tým chcem povedať, lebo ja už sa prestávam chápať
mno niekedy su aj 3 roky malo, laska pride vtedy, ked to najmenej cakas...vraj ta prava...
ale nie...(alebo môže keď chceš)
ale dočaj času-možno si ťa dajaký chytí zo dňa na deň...
o nič nejde...
@25 pawlo nesmej sa
26 , ja viem ide o kulo..
a ze ju chce nejaky typek? to som si nevsimol.. kebyze ju chce, tak asi ziadneho nehlada. a ze by to bolo zrovna stastie, ze by ju v 14 niekto chcel, tak o tom tiez pochybujem.
ergo Sieť!!!!!
bez siete si ho veru nezískaš..poriadna sieť
a bodec..keby sa náhodou snažil vymaniť
a vidis @Simulka005 taky pawlo je len na cokoladu..no skus odmietnut...šak to sa oplacíííí!
a čokoládu nie...tá sa v teple topí
čiže pekne plecniačik,do neho chaldnička a ide sa na LOV!:d
pri JEDINE je však výber jasne ohraničený
toto mi nikdy neslo...permutacie...a bla bla bla!
Mňa si tak ľahko nechytí...
jezsisi baby ved sa spametajte co to za diskusie tu pisete....