Rozdavanim letakov. Upratovanim ulic (ak by ti to poskytlo mesto) Po pripade zajdi do dakeho WC a popytaj sa ci nemozes raz za cas ist to tam umyt. nemas ani OP takze by si robila to co nikto nechce. Po pripade zberi dakych plodov. tam by sa dalo spravit asi to, ze by si bola na OP niekho ineho napr mami alebo oca. Ale kradni. Vylup banku a mas prachy. Po pripade robit kurwicku a zarobis si ale to predpokladam neches. neostava ti nic ine len sa postavit zo zadku a ist sa pytat. Kwasenim doma nic nespravis
no ak máš dobrých priteľov čo ťa poznajú tak môžeš sa s nimi dohodnuť že budeš normálne brigádovať bude to napísane na niekoho iného a potom prachy dostaneš od kamoša na ruku až ich dostane ten na koho to bolo napísané (chvílu to trvá) ja som tak brigádoval keď som mal 14 (samozrejme že to bolo nelegálne)
pedall ja brigadujem nelegalne este furt ... iba raz som bola na zmluvu cez agenturu a to bolo zdieranie za 30sk na hodinu
ved sa popytaj po meste ale myslim ze sa ti bude dat len to rozdavanie letakov alebo predavanie casopisov na namesti (mozno aj losov) ale to musi by tnapisanena niekoho ineho (kamarati rodicia starsi brat/sestra..atd)
no nerad sa do toho montujem ale letaky roznasat 13 rocnej 100% nedaju a predavat losy ? precu by ju rovno nemohli posadit do tesca za pokladnu nie ? a napisat to na niekoho ineho je sice realizovatelny plan lenze keby milostivy pan ujo policaj nacapal vonku 13 rocne decko ako robi pracu na pisanu na ''niekoho ineho'' tak ten dotycny ''niekto iny'' by isiel na 1 az 3 roky do chladku takze rozhodne neodporucam je mi luto ale decka praca je v tomto state zakazana bohuzial
prichodom obcianskeho preukazu sa ti otvori siroka skala moznosti pocinajuc trestnopravnou zodpovednostou (sice znie hrozivo ale ma to aj urcite vyhody napriklad pod podpisom zakonneho zastupcu moze mladistvi pokial to umoznuje zmluva narabat s peniazmi) az po moznost vytvorenia vlastneho uctu v banke na ktory ti budu chodit peniazky za letaky takze si pockaj
este btw aby ste ma chapali uvediem priklad...moj kamos ako 15 rocny cez leto predaval zmrzlinu s tym ze zodpovednost za pripadnu stratu ci odcudzenie penazi prebera rodic ale to je tiez mozne len s obcianskym preukazom lebo nikto nemoze prebrat zodpovednost za niekoho kto ani nie je pravoplatny obcan Slovenskej republiky
vykradn9i banku kedze nemas obiansky a si malolety tak ta dfo tvrdej basy nedaju
a ninac nauc sa hladat v starsich temach nie na darmo mas take ze 1, 2, 3, .... tak tam skus kliknut ked budes sa na buduce opytat ci uz taka tema nebola
prejdi po vsetkych kontajneroch pohladaj si cool saty a potom sadni pred nejaku banku , postu , onchod a predloz pred seba krabicku od masla a vykres s napisom prisepjte mi na XXX este nemam obciansky nemozem zarabat .. potom napis jak to zabralo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1 - nijak, počkaj si na občianský
2 - nájdi nejakú brigádu ktorá sa robí nelegálne
3 - predaj obličku
ved sa popytaj po meste ale myslim ze sa ti bude dat len to rozdavanie letakov alebo predavanie casopisov na namesti (mozno aj losov) ale to musi by tnapisanena niekoho ineho (kamarati rodicia starsi brat/sestra..atd)
a ninac nauc sa hladat v starsich temach nie na darmo mas take ze 1, 2, 3, .... tak tam skus kliknut ked budes sa na buduce opytat ci uz taka tema nebola