no ide skor o to, že ak si zrazu začne nejaký pekný chalan (kt. mal vždy tie najkrajšie baby) s nejakou nie moc atraktívnou, ale zato radodajnou babou..tak myslím že vtedy ide tomu chalanovi asi len o jedno...
@nikuska282 je mi ľúto,keď si stretla len takých a že takto zovšeobecňuješ a keď si toto myslíš,tak nie nevieš ako to v živote chodí... hm a prečo len chalani,je kopu žien, ktoré chcú len sex, nenávidím zovšeobecňovanie
vyspi sa s ným na prvom rande ,bude to rýchle a menej bolestivé ,bude to šialené ,ked sa vlastne ani nepoznáte ,ale určite plné vzrušenia a aspoň sa nebudeš trapiť a rozmýšlať nad tým či ťa naozaj chce alebo či čaká na ten sex len .Potom uvidíš ako sa zachová po sexe ,ak ostane bud rada
@night ale tak pochybujem ,že by s ňou ostával povedzme dlhšiu dobu len koly sexu lebo isto je tisíc dalších takých ako je ona ,ale to sama zistí po istom čase ako je to s ným a v podstate je aj jedno kedy mu dá raz mu dá určite a ( ak nie je hlúpa ) tak by už hned na prvom rande mala videť o čo mu ide ,treba pozorne sledovať toho človeka a nemusí byť jasnovidka aby ho prekukla treba len pár fínt a je nahratý
@night prepáč ,ale slovo "koly" som sa nikdy nenaučila písať
ale od dnes už viem !
tak ano každý znesie iné ,ale vieš určite ma bokovky ten chalan/muž a stačí mu ísť na disko zbaliž nejakú v dnešnej dobe už nie je také tažké natrafiť na kurvy tak podľa mňa ak by ju po par mesiacoch nenechal niečo by na tom bolo a predsa par mesiacov s niekým užívania ešte nikomu nezaškodilo( ak nie je neskutočne zamilovaná do dotyčného o čom pochybujem lebo zjavne sa moc nepoznajú.) A ajked sa jej páči a chcela by ho tých pár mesiacov s ním by jej len prostelo aspoň by zistila aký je či sa k sebe naozaj hodia ,či ju vlastne ťahá za nos alebo to myslí vážne a podľa mňa to nie je až také zlé a nejaké utrpenie,že by to bolo ak by s ním bola par mesiacov bez 100% istoty . Na všetko treba čas a ten čas s ním by jej len pomohol a určite by si užila ved tie prvé mesiace vo vztahu su super vzrušujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
chcem sex len, neboj
to nie je povrchnosť, iba holé fakty!
Ale nie je to len o veku , pozoruj správanie a možno zistíš.
ale od dnes už viem !
tak ano každý znesie iné ,ale vieš určite ma bokovky ten chalan/muž a stačí mu ísť na disko zbaliž nejakú v dnešnej dobe už nie je také tažké natrafiť na kurvy tak podľa mňa ak by ju po par mesiacoch nenechal niečo by na tom bolo a predsa par mesiacov s niekým užívania ešte nikomu nezaškodilo( ak nie je neskutočne zamilovaná do dotyčného o čom pochybujem lebo zjavne sa moc nepoznajú.) A ajked sa jej páči a chcela by ho tých pár mesiacov s ním by jej len prostelo aspoň by zistila aký je či sa k sebe naozaj hodia ,či ju vlastne ťahá za nos alebo to myslí vážne a podľa mňa to nie je až také zlé a nejaké utrpenie,že by to bolo ak by s ním bola par mesiacov bez 100% istoty . Na všetko treba čas a ten čas s ním by jej len pomohol a určite by si užila ved tie prvé mesiace vo vztahu su super vzrušujúce