čaute prosím vás o radu.. sme s chalanom uz vyše rok a pol, ja ho veľmi ľúbim, no neviem, či aj on mňa. už som sa s ním aj rozišla a párkrát chcela rozísť, pretože mi nedáva to, čo potrebujem.. lásku, nehu, nikdy mi nič pekné nepovie alebo neurobí alebo t
ja som vedela že každý mi napíše nech sa s ním porozprávam... okej to som sa už veľakrát.. dakedy sa podarilo a dakedy nie.. on je taký že nerád sa rozpráva na vážne témy a nerád rieši takéto veci.. vždy povedal iba že: ale veď heej, vieš že ťa ľúbim. vraj on to nevie tak povedať že on nieje taký že to mám chápať.. tak ja neviem :/
suhlasim s @inequity... pred tym ti vravieval ze ta lubi, tulil sa k tebe a teraz zrazu nie?? ked to pred tym robieval a teraz uz nie, urcite to nebude tym, ze "taky nie je"
skusila si take ze vsimat si ci by mal ziarlivostne prejavy keby ta videl s inym, alebo ci by ho mrzelo keby si mu povedala ze s nim nechces byt a take?
skus pozistovat od jeho kamaratov ako sa o tebe vyjadruje ked s tebou nie je, a tak...
a tie city sa daju aj z pohladu vycitat pokial viem ono to vidno na ludoch co k tebe citia podla toho ako sa na teba pozeraju
ženy by chceli mať poriadneho chlapa-ochrancu, ale zároveň aj maznáčika... ale to dokopy nejde.. mala by si si ujasniť, čo viac potrebuješ a podľa toho sa zariadiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ak by ta naozaj lubil, zrejem by to aspon obcas al najavo.
skus pozistovat od jeho kamaratov ako sa o tebe vyjadruje ked s tebou nie je, a tak...
a tie city sa daju aj z pohladu vycitat pokial viem ono to vidno na ludoch co k tebe citia podla toho ako sa na teba pozeraju
ženy by chceli mať poriadneho chlapa-ochrancu, ale zároveň aj maznáčika... ale to dokopy nejde.. mala by si si ujasniť, čo viac potrebuješ a podľa toho sa zariadiť...