neviete nahodou o nejakych strankach kde by sa dali spravit testy ktore by mi aspon priblizne povedali, ktorym smerom sa mam pri vybere vysokej skoly uberat? dakujem peknee
Najdi si skolu, ktora by ta bavila. Ak taka nie je, tak vylucovacou metodou: cim viac by si tam nechcela ist, tym skorej vyskrtnut a nakoniec ti urcite nieco ostane
lenze to je ten problem, mna bavi prilis vela veci a blbe je ze su dost opacne, bavi ma umenie a zaroven fyzika a matika. vaic ma bavi umenie ale myslim ze s cistym umenim sa neuzivim.. asi mate pravdu skusim tu psychologicku, ale predsa len som chcela, ci niekto nevie nejaky test na nete, len taky aspon priblizne aby mi povedal...
no u nas na skole boli tetky psychologicky a robili sme take 3hodinove testy..a potom sme si sli pre vysledky + na pohovor a tam sa nas opytala, ze kam chceme ist, popripade nas aj usmernila aj poradila z cohos a robia prijmacky, co treba vediet a tak...
som v tretom rocniku a ta skola by mala byt v kosiciach, popripade niekde blizko, ale fakt najlepsie v kosiciach.
architektura, to je skola podobna ako medicina, tazko sa tam dostat bez nejakych konexii a uplatkov a to je pod moju uroven.
a takisto chcem skolu z ktorej budem mat jasne, ze budem mat perspektivne zamestnanie, kde si budem ista, ze ked sa budem snazit tak mi zvysia plat a proste ako kazdy chcem mat ten plat vysoky...
mat a fyz ma az tak nebavia ked mam pravdu povedat ale neuveritelne ma tieto predmety nadchynaju a fascinuju. aj ostatne ma bavia celkom ale tieto dva su take, ze sa netreba biflit kilometre teorie, staci vediet niekolko vzorcov a si macher
ja mam podobny problem, bavia ma aj humanitne aj prirodovedne smery, dlho som sa nevedela rozhodnut...nakoniec vyhrali prirodne vedy ...ale stale neviem ci som sa rozhodla spravne, tu istotu clovek asi nema nikdy...
dobre ale co robit ak ma nebavi moc nic??na strednej som mala samu ekonomiku nebolo to zlee ale co ja viem teraz studuje EKO kazdy...mozno nejaka filozofia?sociologia?ale zase asi ani newiem co taka filozofia obnasa
Ja mám tiež taký problém,ach ... Baví ma záhradníctvo a chcela by som v ňom aj pokračovať,lenže som musela ukončiť nadstavbu,kvôli chorobe,ale teraz som už skoro v poriadku a nemám bolesti, možno ešte tak polroka alebo rok,no mama vraví,že sa s ním neuplatním,tá predstava,že nemôžem študovať a neskôr aj s láskou robiť to,čo ma napĺňa,je to hrozné disappointed:( a navyše nemôžem byť v chlade,inak by sa mi zdr. stav ešte zhoršil ... je to začarovaný kruh ... Viete mi poradiť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skus tam zaskocit..teraz si v ktorom rocniku??
a tie testy to suhlasim s tou psychologickou a ked bude treba tak sa urcite rozhodnes spravne
architektura, to je skola podobna ako medicina, tazko sa tam dostat bez nejakych konexii a uplatkov a to je pod moju uroven.
a takisto chcem skolu z ktorej budem mat jasne, ze budem mat perspektivne zamestnanie, kde si budem ista, ze ked sa budem snazit tak mi zvysia plat a proste ako kazdy chcem mat ten plat vysoky...
mat a fyz ma az tak nebavia ked mam pravdu povedat ale neuveritelne ma tieto predmety nadchynaju a fascinuju. aj ostatne ma bavia celkom ale tieto dva su take, ze sa netreba biflit kilometre teorie, staci vediet niekolko vzorcov a si macher
a nepracuj!