zakladne znaky ktore som postrehol ja su ze gayovia su alebo aspon navonok posobia ako vyrovnani spokojni ludia a cas to nie su taki nervaci ako heterosi potom vies ako to v partiach byva vacsina ludi ked pride na takuto temu a to (co sa divim) prichadza pomerne casto tak puziju skor slovo buzerant ako gay vlastne este som ziadneho heteraka
(okrem seba) nepocul povedat im inak ako buzeranti no to co sa tyka komunikacii s ludmi a v podstate taka zakladna crta je ze sa nepozeraju alebo sa pozeraju nasilu za babami co sa da postrehnut v nahodnich situaciach (napriklad ked snim ides po ulici) lenze co si neuvedomujes je ze si zena a teda nemozes byt zazalovana zo sexualneho obtazovania mozes si s chlapmi robit co chces bohuzial troska ma to stve ale je to tak cize skus snim normalne zaflirtovat a uvidis jeho reakciu
Normalne medzi recou: "Pocuj, furt mi vrta hlavou jedna myslienka -> ???????????? -> pytam sa to kazdeho, s kym sa rozpravam, lebo chcem mat na to co najviac nazorov, z ktorych si utvorim zaver." Hod tam teplu tematiku, resp. si najdi taku otazku, na ktoru gays urcite reaguju inak ako heteraci a sleduj jeho reakciu..
Aio, nechapem, ako by mu mohla pomoct tym, ze mu povie, ze si o nom ostatni myslia, ze je gay. Ak nie je, tak to nastrbi jeho vztahy s kamaratmi.
22ka, naozaj tak zalezi na tom, aku ma orientaciu? Pokial je to preto, ze sa ti paci, tak ho normalne skus niekam pozvat, on sa mozno prizna, ze na jeho vkus mas malo testosteronu A ak to chces vediet len zo zvedavosti, tak to neries, urcite mu to nebude prijemne, ci uz gay je alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(okrem seba) nepocul povedat im inak ako buzeranti no to co sa tyka komunikacii s ludmi a v podstate taka zakladna crta je ze sa nepozeraju alebo sa pozeraju nasilu za babami co sa da postrehnut v nahodnich situaciach (napriklad ked snim ides po ulici) lenze co si neuvedomujes je ze si zena a teda nemozes byt zazalovana zo sexualneho obtazovania mozes si s chlapmi robit co chces bohuzial troska ma to stve ale je to tak cize skus snim normalne zaflirtovat a uvidis jeho reakciu
Jednoducho - opýtaš sa ho!
22ka, naozaj tak zalezi na tom, aku ma orientaciu? Pokial je to preto, ze sa ti paci, tak ho normalne skus niekam pozvat, on sa mozno prizna, ze na jeho vkus mas malo testosteronu A ak to chces vediet len zo zvedavosti, tak to neries, urcite mu to nebude prijemne, ci uz gay je alebo nie.