Caute, chcela by som len vedieť či je nejaky program ktory mi kontroluje PC pred tym ci sa mi niekto na moj PC napichol. Ja mam ESET antivirove programy splnaju toto či nie? Nedavno sa znamenu stalo ze mu vypadol na net na par tyzdnov a az potom mu zistil
@3 - a nikto sa ti tam ani nenapichne. pretože to čo si pod tým ty predstavuješ prakticky neexistuje . a pokiaľ máš eseťácky antivírák, a aj si ho aktualizuješ, tak sa takmer nemáš čoho báť
otazka je, ci mas nieco v PC take, co by mohlo niekoho zaujimat. Utokov na pc existuje cela rada, branit sa tomu da. Eset tiez pomoze a rozne ine externe pomocky, ale treba mat na pameti jednu zasadnu vec: Ti rozny hackari velmi dobre ovladaju a vedia ako pracuju antiviraky a pod...takze principialne, ak by sa niekto z nich NAOZAJ dostat na pc, resp. naburat nejake velke severy, dostanu sa tam tak ci tak ..neexistuje nic univerzalne..
keď máš antivírus tak ten chráni tvoj počitač tak buď v klidu a keď ty to nedá pokoj tak choď na policiu alebo neviem kam a nech ty to zistia, či sa ty tam niekto neinflirtoval, ale podľa mna nikto.
davat pozor a neotvarat postu o ktorej neviem napr.tu som ti poslal fotky čo sme boli na chate ...raz mi taku spravu poslali hned som vedel ze to vir kamarat ...o tom čo nevies ani neotvarat ani nereagovat na vyskakovacie okna a dale dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
skontrolovať, či nestiahol nejaký program, ak áno, tak skontrolovať odchádzajúce pakety či aká guta..
ale preventivne.. treba vediet
HA...