@sisusa221 tak to bude jedine niekto kto ten prístup k tvojim fotkám má, možno niekto rovno z tvojho friendlistu, kto ti tie fotky z profilu zobral a vydáva sa za teba. ip asi nezistíš, jediné riešenie bude dohodnúť sa s viac ľuďmi nahlásiť ten profil, že sa za teba vydáva a zmažú ho.
@hotaru No veď, to aj je niekto kto má prístup k mojím fotkám, keďže ich mám len pre priateľov. A niektoré su aj odtiaľto, takže som ich zmazala. Asi to aj spravím, ak to bude jediné riešenie
@sisusa221 možeš to nahlasiť na FB ale aj tak pochybujem že ti to neako pomôže. Sice by si mohla kontaktovat aj Policiu ale tam by sa ti skôr vysmiali než pomohli. Toto je ta tmava časť socialnych sieti žial
@sisusa221 určite tak sprav, nenechávaj si to ako posledné riešenie, nastav dočasne aspoň fotky nech sú súkromné a môžeš ich vidieť len ty, dohodni sa s kamoškami a nahláste, lebo iné riešenie nevidím a keď to nahlási fakt veľa ľudí tak to väčšinou fakt zmažú.
Ako si prišla na tie fotografie? to si len tak zistila, že nejaký profil na FB má tvoje fotky? Ja vlastne ani neviem ako by som na to prišla a fakt ma to zaujíma...
@77hanes77 ej, strielas vseliak, ale vysvetlovat to tej deve aj tak nema zmysel, tak povedzme, ze DHCP,
@sisusa221 na birdzi este nejaky cas fotky ostavaju, neviem ci to google cachuje ci ich birdz nechava v db nejaky cas kym ich script nepremaze, kazdopadne tu to mas risk, FB je druha vec, to si zozen ludi a dajte ich nahlasit, vtedy sa tym budu zaoberat, ked budes jedna tak sa to asi strati .. a na FB si davaj pozor koho si davas do priatelov, komu fotky ukazujes a ake a tak ... ja mam na FB 90 priatelov, z toho asi 25 je len rodina, asi 20 spoluziaci a tak, a zda sa mi to uz zbytocne vela
@77hanes77 ano dhcp ich prideluje, ale ukazuje to centralu lebo tam je NAT, okrem toho na dynamicke pridelenie su zaznamy, keby napr. policia chcela najdu ta aj podla dynamickej ip podla ISP zaznamov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a keď zverejňuješ niekde na nete fotky, tak musíš počítať s tým, že si ich niekto môže stiahnuť...
Väčšina veľkých operátorov udeľuje dynamické IPčky (cez DHCP) a tie zväčša podla lokácií ukazujú na centrálu - Bratislavu .
Má to tak Orange a Telekom ...
@sisusa221 na birdzi este nejaky cas fotky ostavaju, neviem ci to google cachuje ci ich birdz nechava v db nejaky cas kym ich script nepremaze, kazdopadne tu to mas risk, FB je druha vec, to si zozen ludi a dajte ich nahlasit, vtedy sa tym budu zaoberat, ked budes jedna tak sa to asi strati .. a na FB si davaj pozor koho si davas do priatelov, komu fotky ukazujes a ake a tak ... ja mam na FB 90 priatelov, z toho asi 25 je len rodina, asi 20 spoluziaci a tak, a zda sa mi to uz zbytocne vela