No prišiel som na zopár vychytávok v tomto smere a nevravím, že je to zaručené, ale myslím si, že to dáva zmysel. ako si teda zistiť či si dotyčná osoba pozerá môj profil? proste vojdete na profil tejktorej osoby a v profile nalavo kliknete na moznost pri
no musiš mať nastaveny novy profil, potom ti nebude ukazovať podľa abecedy ... nevravim, že je to s uplnou presnosťou, že ti vypiše, kto je prvy a kto druhy, ale ti čo sa pohybuju medzi prvymi 20 tak ich profil navštevuješ asi najčastejšie
tak to je fakt dobrá blbosť, na prvom mieste mam Dávida Šolca na ktorého profile som nikdy v živote nebol... ou, a ten kto je na štvrtom mieste ani neviem kto je..
@rischo ten nový profil nejde podľa abecedy. Ale inak tiež by ma zaujímalo, že podľa čoho sú zoradení priatelia v novom profile, ale vyzerá to tak, že je to len tak náhodne
@erica ooo, až také prekvapujúce? Ja totiž fb používam na komunikáciu, inak by som ho vôbec nemal. Teda mám tam ľudí, ktorí možno raz niečo potrebovali alebo zriedkakedy niečo potrebujú, alebo možno niekedy potrebujem ja... pri až 70ich priateľoch sa to nedá ustrážiť a pamätať si všetkých, preto ich raz za čas riedim, ale dovtedy tam sú. Mimochodom ten komentár som dal pred dvoma rokmi, kedy som mal 200 priateľov dokopy, lebo som nepotreboval nikoho riediť, preto tam bolo oveľa viac takých, ktorých som len niekde videl...
@filipkoo ja nie som hlúpa je mi jasné, že ho používaš na komunikáciu, na to predsa FB je....ja ho tiež používam na komunikáciu, ale nemám tam ľudí, ktorých som len niekde videla...ja hoci mám 200 priateľov, ale viem presne kto je kto, kde som ho spoznala a tak podobne preto takáto reakcia.. ale tak každý to má inak ja napríklad nepotrebujem v priateľoch ľudí, ktorí odo mňa len niečo potrebujú ja mám v priateľoch priateľov
@filipkoo tak..každý ho používa inak...ja ho používam na komunikáciu s priateľmi, niekto iný zasa na komunikáciu s celým svetom každý sa rozhoduje sám za seba, čo a ako bude používať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
=/
» apps.facebook.com/posnavstevy/?fb...
Bohužiaľ na fb sa zoznam kontaktov volá priatelia...