vela ludi mi vravi ze intrak (stredoskolsky) ma zmeni ze sa tam mladi zacnu flakat atd.
tak chcem vediet vas nazor ako ste to vnimali vy ci ste zmenili nazor na veci ci uz ste zacali pit fajcit alebo chodit von to je jedno proste nejake zmen
som pocul ze 1. septembra v kazdom intraku stoji na vratnici ujo ktori ta nepusti bez toho ze by si si nepichol marihuanu ktoru tam on ponuka. A pre novacikou je tam ritual mlatenia vychovavatelov a pitia flase vodky dvoma ludmi
Neviem niektori aki boi predtym, ale teraz su niekotri flakaci a ini zas namaju den bez ucenia a nic ine vlastne nerobia. Myslim, ze zalezi aj od narocnosti skoly
keď som bola v KE na zlom odbore, flákala som sa, teraz som v BB a študujem to čo ma baví + mám pokoj keď sa učím lebo som doma. nemyslím si že je to len o rebríčku priorít, keby to bolo o tom tak sa neučím ani teraz a idem radšej so spolužiakmi každý utorok stredu a piatok nasávať - čo nerobím tak asi je to o niečom inom.
podľa mňa je to zbytočne skorí pokus o "nezávislosť" ... tiež som chcela ísť ale rodičia povedali razantné nie a som tomu rada...stačí mi intrák na výške...rozmýšľať čo budem jesť, variť, upratovanie..nie je nič lepšie ako maminkina teplá strava a domáca horúca vaňa ..tak od toho neutekaj zbytočne skoro a váž si čo máš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čiže @1
hlavne nebudeš pod dozorom rodičov, tak budeš mať zrejme pocit, že sa môžeš vyblázniť a tak....
závisí od toho, aké máš zásady a či chceš ísť s davom