ako mam zmenit babu ktera bude mnet 17 a je presne taka ako ja pred rokom (divoka, pije huli a tak). myslim tak, ze este nedospela uplne a ja hladam u nej stale neco, co mi nedokaze dat, mam velke naroky na nu ale nechcem ju stratit aj sem je to povedal
peto ?? ved ty pijes, hulis , fajcius stále tak nwm co riesis , ale zmenit ju bude tazke ,, troska ju vystras ze jak to skodí i ked to moc nepomáha , taká baba je ťažký oriešok
Takze kedze som evidentne jediny kto tu vie citat medzi riadkami a povzniesol sa nad tvoje .... slabsie vyjadrovacie schopnosti, dam ti teda aj serioznu radu.
Vysvetli jej, ze si sa vzdal veci ,ktore si mal rad, pretoze ona pre teba znamena ovela viac. 20 krat jej zopakuj ako ju lubis a potom jej povedz, ze ju nechces do nicoho nutit, ale nech nad tym porozmysla.
@hluzar jedina normalne odpoved na tomto fore ... pretoze ostatni , riesia uplne hluposti len aby neodpovedali a zosmiesnili ... po a/ aj keby tu napisal neviem kto neviem aky ludsky prispevok , najskor sa riesia chyby v pravopise !!! po b/ ak je v prispevku jedno "kontroverzne" slovo ( ako v tomto zmenit ) riesi sa uz iba to ... nechapem preco su vsetci taki konfrontacni ...
k tomu pravopisu , raz ma dojala jedna vec , pocuval som relaciu na Sro1 a bol to rozhovor s chlapom ktory prisiel o rodinu pri nehode ale rozhodol sa svoj zivot obetovat pomahaniu inym , staval skoly v afrike atd. , potom prisiel cas na otazky a zavolal chlap , ktory ho zacal kritizovat za vyslovnost !!! akoze uprimne lutujem toho volajuceho chlapa , ze jeho emocny kvocient je asi na urovni ryby a je to uplny chudak a VY niektori ste tu podobni ... kamenujte ma
@baggy ludia su lahostajni k problemom inych co samo o sebe este nie je nejak skodne, ale preco to potrebuju prejavovat tym, ze niekoho zakopu pod zem to vazne nechapem.....
Ja som toho v skole tiez vela nenasedel , vela som bol chory + 1500 dalsich problemov, gamatiku viem viac menej len z toho, ze vela citam.
Proste tym chcem povedat, ze zivoty su rozne a my proste NEVIEME preco je kto taky aky je.
@hluzar ide o to , ze ti ist ludia tu v blogoch vyplakavaju aki su ludia kruti ze sudia podla vzhladu a nie charakter a pri tom vo forach uprednostnuju formu pred obsahom ...
keby som tu teraz napisal , ze prispiet na boj proti rakovine ale neviem ako a nahodou by som napisal v slove rakovina tvrde y , tak 30 prispevkov bude o ypsilone a 8 k veci , co je smutne
@baggt Vacsina takych blogov je pisanych v 'slabych' chvilkach , ale ked sa clovek spamata, zase je taky ako predtym. Cest vynimkam. Preto take sracky ani necitam....
Skusenost je to jedine, co ludi moze naucit kde je sever a kde je juh.
kedže som gay a mám ženske cítenie, tak by som dotyčného poslal do riti, nech si napravuje kravatľu pred zrkadlom, alebo koho ráno obúva......."som aká som a ak sa mu to neľúbi, nech páli do piče".... neskoršie by to viedlo stejne k rozvodu.............filip
Ano je to pekne, ze by nemala tolko pit hulit neviem co a logicke, ze sa ti to nepaci ale tym ze sa o to budes snazit, akurat si ju vzdialis.. .a povedz mi kde ty kurva beries pravo niekoho menit? Bud ju miluj aj ked sa sprava ako sa sprava alebo si najdi tebe vyhovujucu! Aj keby bola sam diabol ty nemas pravo ju menit, ak sa ti nepaci tak sa poskaldaj.
každý si musí prejsť istým obdobím a sám tvrdíš že si ho mal aj ty tak ju nechaj nech si ho prezije aj ona... max jej tak mozes povedat co od nej ocakavas ale nemozes ocakavat ze sa rapidne zmeni... ak ti chyba prave to co ti ona nemoze dat a ty nie si ochotný cakat tak to je signal ze nie je ta prava...
@hluzar ma pravdu jediny tady normalny a nektery tiez a ne ostatny @ssnehulienka@zajko30@stuntbiker@kaylee@majuri a tak s jebnutymi komentami (na blbosti ze pravopis, koho to zaujima ) skoda slov, tady asi neni fakt co ani ako riesit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a zamkni na trikrat!
malo by sa forum zrusit, ludia potom nie su schopni riesit problemy sami (alebo samy v slovencine nie som dobry), musia to hned davat sem...
cary mary fuk nech si dospela ako struk!
toto nech povie urcite to zaberie bezne to praktikujeme u ostatnych ludi
..kvak..
Ale skuste sa nad tym viac zamysliet... ak sa on dokazal vzdat istych veci pre ich buducnost , nemala by to iste byt ochotna urobit aj ona ?
Vysvetli jej, ze si sa vzdal veci ,ktore si mal rad, pretoze ona pre teba znamena ovela viac. 20 krat jej zopakuj ako ju lubis a potom jej povedz, ze ju nechces do nicoho nutit, ale nech nad tym porozmysla.
Ak ta miluje, tak sa nad tym seriozne zamysli.
k tomu pravopisu , raz ma dojala jedna vec , pocuval som relaciu na Sro1 a bol to rozhovor s chlapom ktory prisiel o rodinu pri nehode ale rozhodol sa svoj zivot obetovat pomahaniu inym , staval skoly v afrike atd. , potom prisiel cas na otazky a zavolal chlap , ktory ho zacal kritizovat za vyslovnost !!! akoze uprimne lutujem toho volajuceho chlapa , ze jeho emocny kvocient je asi na urovni ryby a je to uplny chudak a VY niektori ste tu podobni ... kamenujte ma
Ja som toho v skole tiez vela nenasedel , vela som bol chory + 1500 dalsich problemov, gamatiku viem viac menej len z toho, ze vela citam.
Proste tym chcem povedat, ze zivoty su rozne a my proste NEVIEME preco je kto taky aky je.
Ale debilni ludia budu radsej sudit ako pomahat.
keby som tu teraz napisal , ze prispiet na boj proti rakovine ale neviem ako a nahodou by som napisal v slove rakovina tvrde y , tak 30 prispevkov bude o ypsilone a 8 k veci , co je smutne
Skusenost je to jedine, co ludi moze naucit kde je sever a kde je juh.
nedá sa len tak niekto meniť, môžeš mu len ukázať aj inú cestu, smer, realitu...nazvy si to podľa seba...najlepší spôsob je príklad, aj osobný.
tá dobrá je to tolerovať a čakať, raz dospeje
Ano je to pekne, ze by nemala tolko pit hulit neviem co a logicke, ze sa ti to nepaci ale tym ze sa o to budes snazit, akurat si ju vzdialis.. .a povedz mi kde ty kurva beries pravo niekoho menit? Bud ju miluj aj ked sa sprava ako sa sprava alebo si najdi tebe vyhovujucu! Aj keby bola sam diabol ty nemas pravo ju menit, ak sa ti nepaci tak sa poskaldaj.