Muži sa nedajú zmeniť. Ani ženy sa nedajú zmeniť. Nechápem ľudí, čo chcú "prerobiť" svojho partnera, aby im viac vyhovoval. Veď je to hlúposť. Treba sa naučiť brať ľudí takých, akí sú a treba partnera milovať aj s jeho nedostatkami. Lebo ak sa toto nenaučíte, budete večne nešťastní, že nikto nie je taký, akého by ste ho chceli mať.
no tu neide ze chcem dotycnu osobu prerobit, ale vlastne zmenit ho......... tak trochu, len v jednej oblasti....... a to je jeho pohlad na sex, lasku a vztah .............
pozri, z mojich skusenosti viem, ze ja som sa zmenil len pod vplyvom udalosti, ktore sa stali v zivote. Ale nikdy ma nedokazala zmenit ziadna zena podla seba. Moja ex sa o to marne pokusala, no, malo to 0 uspesnost. NESNAZ SA MENIT CHLAPA! A poviem ti preco:
ked si sa do toho svojho zalubila, tak to len preto, ze sa ti pacil taky aky je, a ty ho chces teraz zmenit. To je blbost.
ja tu nehovorim ze som sa do neho zalubila, a uz vobec ze keby aj tak len pre peknu tvaricku.......... a ze ho nepoznam:??? poznam ho.......... dost dobre.......... ale to tu rozoberat nebudem........ ide oto, ze jemu ide iba o sex.....................
Ak sa aj zmení, tak sa skôr prispôsobí, vzájomné kompromisy, ale to je logické.
Napr. naučí sa, že ak neznášaš hodené šaty na zemi, tak ich dá na stoličku.
Ak vie, že nemáš rada, ak nadáva, tak s tým prestane...
Možno sa naučí variť pre tvoju radosť. Ale to mu s tým musíš najprv pomôcť a robiť to spolu.
A aj ty asi budeš robiť niečo, aby si ho potešila. Ale to z toho vyplynie, keď budete spolu dlho.
Ale vo všeobecnosti ho nezmeníš.
Aj keď sa hovorí, že muži sú to, čo z nich spravili ženy (to vysvetľuje, prečo daktoré baby letia na zadaných, lebo zadaný chalan sa dobre oblieka- aby sa páčil frajerke, pekne vonia- aby sa páčil frajerke a ona z neho vychová galantného muža) preto letia na zadaných, lebo sú opracovaní.
Júj, hádam ma chalani neuklincujú
Ale nezmeníš ho, ak to nebude chcieť on sám. Ja by som sa tiež nenechala nejak ovládať alebo čo. Ale napr. ak sa priateľovi páči skladaná sukňa, tak si ju kúpim. ale to sú skôr drobnosti. ako aj uvariť mu obľúbené jedlo....
Ak sú dvaja dlho spolu, tak sa vzájomne ovplyvňujú, ale to nie je nejaká cielená zmena.
Môžem jedine tak povedať, že sa priateľ už neoblieka len do samej čiernej (ktorú ja vôbec nemusím), ale začal aj iné farby. ale keby nechce, tak to neurobí.
menit? to chces mat vedla seba povahovo dalsiu zenu? dve zeny spolu? hruza
ale nie vazne chalana nezmenis tak ako chalan babu nie.on sa trosku prisposobi tebe tak ako bolo spominane, trosku v obleceni,obmedzi nadavky atd ale tak tiez sa nebu prisposobovat tebe ak ty jemu nebudes tiez.
ak ide o sex ktory je tvoj problem temy tak to nezmenis ty ani ziadna ina len cas...a cas zmeni jeho zmyslanie lebo zjavne teraz je este pubertalne decko
No tak ak jemu ide iba o sex, tak ta pravdepodobne nema rad naozaj.. Ide mu iba o to aby si bola dalsia ktora podlahne jeho caru... Kebyze ta ma skutocne rad tak by mu neslo iba o sex..
nadludske usilie neviem ci sa to niektorej podarilo. skor je to o tom, ze ich proste musime brat takych aki su. ak sa do nejakeho chalana zalubis tak preto, lebo sa ti paci taky aky je, tak naco menit to, co sa nam na zaciatku tak pacilo. cizee...
Ja som mala chalana, ktorý chodieval von asi s každou druhou babou v meste... užíval si s nimi a podobnee =P A čo povedať... bola som jedna z radu Lenže ono sa to do mna zamilooovalo A teraz by pre mňa zniesol aj modré z neba a o iných sa mu ani nesníva A preto... ak ťa ma rád tak- určite nebudeš mocť povedať, že mu ide iba o sex . A to v prípade, že tebe iba o sex nejde nieje vždy tým najšťastnejším vzťahom Držím palce..
Hmmm nasilu menit chalana. Ao pochopim ked fajci a nechces aby fajcil alebo pil. ale menit jeho ja? To potom rovno aj on moze zmenit teba, podla toho co sa jemu paci. nie vzdy musis mat vsetko co chces. vsakze.
chalana nezmenis a ak hej tak potom to bude nuda zit s nim pretoze bude stale robit to co ho naucis podla mna je najlepsie najst takho ktory najviac vyhovuje a ostatnemu sa prisposobit
Ako spomínam už neviem koľký raz, baby si vždy vyberú nejakého chalana, a potom sa sťažujú že čo je to za debila. A tí normálni, milí chalani zostávajú sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ked si sa do toho svojho zalubila, tak to len preto, ze sa ti pacil taky aky je, a ty ho chces teraz zmenit. To je blbost.
citas moc sci-fi moja..
to by bolo pomerne ubohe
Ak sa aj zmení, tak sa skôr prispôsobí, vzájomné kompromisy, ale to je logické.
Napr. naučí sa, že ak neznášaš hodené šaty na zemi, tak ich dá na stoličku.
Ak vie, že nemáš rada, ak nadáva, tak s tým prestane...
Možno sa naučí variť pre tvoju radosť. Ale to mu s tým musíš najprv pomôcť a robiť to spolu.
A aj ty asi budeš robiť niečo, aby si ho potešila. Ale to z toho vyplynie, keď budete spolu dlho.
Ale vo všeobecnosti ho nezmeníš.
Aj keď sa hovorí, že muži sú to, čo z nich spravili ženy (to vysvetľuje, prečo daktoré baby letia na zadaných, lebo zadaný chalan sa dobre oblieka- aby sa páčil frajerke, pekne vonia- aby sa páčil frajerke a ona z neho vychová galantného muža) preto letia na zadaných, lebo sú opracovaní.
Júj, hádam ma chalani neuklincujú
Ale nezmeníš ho, ak to nebude chcieť on sám. Ja by som sa tiež nenechala nejak ovládať alebo čo. Ale napr. ak sa priateľovi páči skladaná sukňa, tak si ju kúpim. ale to sú skôr drobnosti. ako aj uvariť mu obľúbené jedlo....
takychto ludi povazujem za ubohych..
Ak sú dvaja dlho spolu, tak sa vzájomne ovplyvňujú, ale to nie je nejaká cielená zmena.
Môžem jedine tak povedať, že sa priateľ už neoblieka len do samej čiernej (ktorú ja vôbec nemusím), ale začal aj iné farby. ale keby nechce, tak to neurobí.
A ja som zase začala nosiť sukne.
Ale v povahe sa človek nezmení.
never vsetkemu co najdes na internete
ale nie vazne chalana nezmenis tak ako chalan babu nie.on sa trosku prisposobi tebe tak ako bolo spominane, trosku v obleceni,obmedzi nadavky atd ale tak tiez sa nebu prisposobovat tebe ak ty jemu nebudes tiez.
ak ide o sex ktory je tvoj problem temy tak to nezmenis ty ani ziadna ina len cas...a cas zmeni jeho zmyslanie lebo zjavne teraz je este pubertalne decko