Už par krát sa mi dostalo do uši že som chladný a neviem vôbec preukazovať svoje city ku dievčaťu....niekedy si to i sám uvedomujem len mam pocit že je to preto lebo mam strach si niekoho ku sebe pustiť...čo s tým? (úplne by postačila i odporučiť knihu...
Ja viem chladný je trošku divne slovo, pomenovanie tak skúsim iné synonyma čo mi našiel slovník nevšímavý, ľahostajný, vlažný, ľadový, mramorový ( =D ) odmeraný, neprístupný atd.
to aj ja som taky .. ale mne je to jedno a nechcem stym robit absolutne nic ale ja som chladnz ku vsetkym a vraj navonok posobim strapene a deprivovane tak som sa dopocul o sebe ale to asi bude tym ze stale nad niecim hlboko premyslam a mam problem sa zapojit do debaty lebo ma nikto nepocuva pretoze mozno nerozumeju tomu co hovorim resp sa snazim povedat
skús knihu Tajomstvo (The Secret) i keď ako to tu už zaznelo, moc by som to nemenil, možno štipku povolil.. nie nadarmo sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré
@midnight presne tak len to treba využiť vo vlastný prospech. prišiel som už na to ako díky bože, že mám taký hlas aký mám inak by som možno bol z toho na vetvy i ja
Keď budeš chcieť a budeš pripravený "otvoríš" sa tomu správnemu človeku. Nie je to výhodné, ak niekoho fakt miluješ a nedokážeš mu povedať, čo k nemu cítiš, zrejme sa bojíš aká bude reakcia druhej strany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a vždy lepšie chladný ako teplý
ale seriózne, obklop sa milými ľuďmi a hádam to pôjde samé od seba.
inak to vážne asi závisí od dievčata s ktorým si.. takže to príde časom.. možno