Ahoj, zavíril sa mi počítač, tak som si sama preinštalovala win, teraz však mám problém s obrazovkou.. Všetko mám na nej zväčšené a neviem si s tým poradiť.. Ďakujem za každú radu.
myslim že musiš nainštalovať ovladač grafickej karty, podla typu PC si najdeš na nete driver na grafiku a nainštaluješ, nasledne sa ti bude dať upravovať obrazovku
@virtualgirl Máš zle nastavené rozlíšenie ... Najprv nainštaluj ovládač od grafickej karty a rozlíšenie sa ti prehodí automatický. Ak sa neprehodí, nastavíš ho buď v Ovládacích paneloch - zobrazenie, alebo klikneš na plochu s pravým tlačidlom myši - rozlíšenie...
Lepšie by však bolo, ak by si nám povedala čo máš za PC a aký máš OS.
@77hanes77 Potom než sa dozviem, aký či máš 32 alebo 64 bitový OS len poznamenám, že najprv nainštaluj ovládač pre chipset a neskôr pre grafiku a ostatné komponenty.
@77hanes77 tak takto.. Ahoj, nedávno som tu mala forum a ty si mi pomohol... tak by som ta chcela poprosit o pomoc ,lebo je vidno ze sa vyznas.. teraz ako som si preinstalovala win, tak sa mi neda zapnut wifi ani gombikom, a nemam tam ani "program" Hp wireless assistant, co mi na to sluzil. stiahnut to akosi neviem nikde najst.. nejde o nejaky balicek? a este jedno.. cez kabel mi net ide, ale vypisuje mi trojuholnicek ze ziadne pripojenie na net, aj ked vsetko funguje..
@virtualgirl Tento notebook sa predáva v rôznych konfiguráciach a s rôznymi WiFi adaptérmi (od Broadcom, Atheros, Realtek a Ralink)
Takže aby si nemusel zbytočne skúšať sťahovať a inštalovať každý ovládač, stiahni si Aida 64, alebo HW Info 64 a pomocou neho zisti, aký máš presne WiFi adaptér ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
i keď v prípade zlého rozlíšenia to asi nepomôže
Lepšie by však bolo, ak by si nám povedala čo máš za PC a aký máš OS.
Potom ti sem dám linky na jednotlivé ovládače
tu stiahnes vsetko potrebne
» h20000.www2.hp.com/bizsupport/Tech...
A máš 32, či 64 bitový OS? (zistíš to tak, že otvoríš Počítač a hore máš ,,vlastnosti systému'' )
Takže aby si nemusel zbytočne skúšať sťahovať a inštalovať každý ovládač, stiahni si Aida 64, alebo HW Info 64 a pomocou neho zisti, aký máš presne WiFi adaptér ..
Ak nevieš ako na to, napíš