ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa dá nejako zrušiť facebook účet s tým, že by sa už tým ľudom, s ktorými som si písala, nezobrazovali naše staré chaty. všimla som si, že vela ludi ak si vymaže facebook, ich správy ostanú s menom" používateľ facebooku
nie je pravda, že facebook sa nedá zmazať, chceš zrušiť celé konto? ja za 6 dní oslavujem svoju 2-ročnicu bez facebooku zmazala som konto a jediné čo po mne ostalo sú diery v konverzáciach, fotky na ktorých ma už nemajú ako označiť a niekoľko sklamaných ľudí, ktorí verili, že sa vrátim fotky ostanú len tie, čo pridal niekto iný ak chceš pohľadám ti ten návod.
@soul2mate lebo si ho nezrušila. A nie nemám chuť ti to vysvetlovať ako je to možné, proste je piča a nezrušila si ho. Použi ten môj link, počkaj zo 2 týždne a účet budeš mať definitívne vymazaný.
» honsch.wordpress.com/2011/01/24/face... skús si prečítať toto, je rozdiel deaktivácia a zmazanie link na konci by ti mal zaručiť vymazanie účtu, tým pádom po tebe neostanú ani komentáre. myslím, že ak si to do mesiaca rozmyslíš a prihlásiš sa, všetko sa ti vráti, ja som to dala zmazať a život je krajší, aj keď ak si bola závislá ako ja tak spočiatku aj ťažší
ono sa to asi nedá, ty keď deaktivuješ svoj účet, ono síce sa to tvári, že nie si, ale stále si, a oni uvidia tvoje správy stále, len im zmizne fotografia z nicku, s ktorým si písali.
a to platí pre akúkoľvek komunikáciu, ak pošleš papierový list, email, smsku, čokoľvek inej osobe, tak tá iná osoba to môže mať navždy archivované.... to isté platí aj na všetky možné chaty, tsky, správy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pane bože neviem písať (
Ale inak rada pre teba: 3 minúty googlenia nezabijú
» ssl.facebook.com/help/contact.ph...
@kto no dobre, kamaratka si zrusila ucet, a jej spravy stale mam..
@drsmajlik super ďakujem ti moc