Ahoj. coskoro sa koncia prazdniny a ja som z toho nejak na praskoch kua znovu do skoly, chcem by som vedet ako to zvladaju ostatny studenti, ci dobre alebo podobne ako ja?
ach jaj ,mne sa tak velmi nechce ist do skoly a ked si predsatvim ,ze uz o tri dni sa znovu zacne jeden velky kolotoc,tak nemam dobru naladu ale toto ma bude trapit az v nedelu poobede
Neviem prečo ale ja si veľmi ani neuvedomujem že za chvíľu je škola, robenie úloh a učenie sa to robím cez prestávky, takže tak ako vždy cez prázdniny.
celkom dobre hoci som sa ešte vôbec nič neučil , a keď sa vrátim do školy tak to bude hrôza lebo ešte pár dní pred prázdninami som do školy nechodil , lebo som bol chorý
mne skončili prázdniny už 27.12. lebo od 28.12. máme skúškové. a to som z tých prázdnin tiež mala hovno, oddýchla som si iba (na to je aj tak víkend a bol to prvý víkend po mesiaci, ktorý som si oddýchla) cez víkend pred Vianocami a celý vianočný týždeň som inak bola na nohách, piekla, varila, upratovala, návštevy boli a neviem čo všetko. takže nemajte depresie z končiacich prázdnin, buďte radi, že sú. veď o tri týždne vás čakajú polročné, potom hneď jarné, veľkonočné, májové sviatky, deň detí a letné prázdniny, ani nebudete vedieť ako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a navyše len dnes som začal robiť úlohu, doteraz mi všetko čas zabrali projekty