@lucina223 čudujem sa, lebo minulý rok sa takto ľudia besneli po HP napríklad pritom takéto brand mánie mi prídu ako totálna blbosť - každá značka má ako podarenejšiu, tak aj menej podarenú modelovú líniu... nedá sa takto generalizovať podľa značiek... aj keď, za ten čas sa už výrobcovia zadelili do tých vyšších a nižších "kást", ale bral by som to skôr image, než ako zásadnú vec pri rozhodovaní... keby sa tu hromadne rieši "L650D áno, Y550 nie, pretože ...", nepoviem ani pol slova... chápeme sa ?
mimochodom, sám mám Tohsibu a zatiaľ taktiež spokojnosť
v tejto cenovej kategorii je to asi jedno. Ked planujes nieco s linuxom, tak Intel + NVidia je lepsia kombinacia. Servis maju obe dost slabe. Toshiba ma svoju znacku stale, ideapad ma od thinkpad strasne daleko...
inac keby si chcel nieco nie uplne nove ale velmi fajn, pozri gigacomputer.sk/cz. Ale ja mam na notebook ine preferencie asi, i ked pri nom nejedavam
Ja by som bral to lenovo, z jednoducheho dovodu - nema numericku kalvesnicu Naozaj nechapem preco sa to snazia teraz vsade pchat do bookov s 15tkou uhloprieckou..
Inak mne osobne viac sedi intel, i ked ta to toshiba ma o nieco lepsiu grafiku s podporou directx11..
Ja, čobyto ženská čo sa príliš nevyzná, by som si vybrala Lenovo, nakoľko Lenovo mám teraz a som s ním spokojná, a henten má grafickú kartu na ktorej by mi fachal Mass Effect 2 *obviňujúco a so slzami na krajíčku zazerá na svoj noťas*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.alza.sk/toshiba-satelli...
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
reči ako ani jeden alebo dačo podobné si pls odpustite...
Ale najlepšie by bolo keby si zohnal
Toshibu s Intel a Nvidiou !
Tiež odporúčam Toshibu,sama ho mám a som spokojná
mimochodom, sám mám Tohsibu a zatiaľ taktiež spokojnosť
inac keby si chcel nieco nie uplne nove ale velmi fajn, pozri gigacomputer.sk/cz. Ale ja mam na notebook ine preferencie asi, i ked pri nom nejedavam
@lucina223 to som rád yop, záleží na tom, na čo to bude používať... ale aj tam sa vyberá podľa konkrétnych modelov a featur, nie podľa značiek
Inak mne osobne viac sedi intel, i ked ta to toshiba ma o nieco lepsiu grafiku s podporou directx11..
(tu si pozri porovnanie ak chces, tu je celkove » www.notebookcheck.net/Comparison-of-G... a tu mas konkretne tie dve karty co tam mas: » www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-... a » www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Ra... )
Alebo by som sa este pozrel nieco, co ma rychlejsi disk, ja som to tak spravil na ukor grafickej, ktoru som proste nepotreboval a nelutujem