(sorry ja sa musím ozvať) preboha čo je na tom? O_o ja by som si od svojho chlapca nenechala zaplatiť nič, max ak by sme sa podelili. Mne to ked mi niekto niečo platí príde ako by som ho využívala.
No to som chcela, že ak dievča nie je zárobkovo činné tak je normálne, že platí chalan za oboch, no ak pracujú obaja, tak by nebolo odveci, keby aj baba niečim prispela
@flysser o tom nepochybujem, o tom viem, ale predstavila som si, ako zlatokopka prahne po pár eurovom vreckovom bežného chlapca To ja si vždy predstavujem groteskné extrémy
@defender tak vies ked ma chlapec bohatych rodicov ma aj vela love (nieje to moj pripad) ale v 16 rokoch to uz nieje len take male vreckove vacsinou a okrem toho chalani to beru tak ze do baby sa oplati investovat
Podľa mňa je úplne normálne, ak sa dvaja ľudia striedajú v platení a nemusia spolu zrovna chodiť... Ja osobne by som mala výčitky svedomia, keby za mňa stále niekto platil...
Ja sa s chlapom bežne hádam kvôli tomu,že mi nedovolí platiť,ale trt mu je to platné obaja sme študenti,takže sa striedame,nič iné mu neostáva len to akceptovať (i keď bol vychvaný inak...)
@flysser a ja ešte raz opakujem, že si predstavujem extrémy just for fun, teda niečo na štýl "však Janči bol charakter" Do baby investovať? Faaaail Do biku sa investuje!
ja som pravéže taký že vždy chcem platiť ak som niekde s kamarátkou/holkou atď a keď zaplatí ona že ma predbehne tak ju nabudúce pozvem ja, ale väčšinou sa snažím zaplatiť ja
vyjadrujem tým akúsi úctu k tomu dievčaťu a že si ju vážim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
to co su za feministicke nazory,ze muz ma vsetko platit?
bud raz plati jeden, raz druhy, alebo napoly
inak je to vyuzivanie
No to som chcela, že ak dievča nie je zárobkovo činné tak je normálne, že platí chalan za oboch, no ak pracujú obaja, tak by nebolo odveci, keby aj baba niečim prispela
Par krat boli velmo okate a pretvarky, ze "ona si to zaplati", ale ani na penazenku nesiahla
Alebo lamiu hlavu ako vyhrážku pre budúce rande
no a ked uz som v bare tak sa citim debilne ak chce platit holka a hlavne ak trva na tom..
inac neutracam peniaze na sprotosti ako je pizza...
vyjadrujem tým akúsi úctu k tomu dievčaťu a že si ju vážim