Ak to ale dobre chapem, v ramci pochovania zaziva je vlastne gratis "two in one" aj moznost cislo dva, ci nie?
Inac, ta otrava tiez nie je bohvieco (bolest brucha a vracanie su dost nahovno), ale zjedenie a zrazenie kamionom je dost rychle, nie ? Smrtelna choroba je zas velmi siroky pojem.
najhoršie smrte su zhoriet,zadust sa...byt pochovany zaziva je vlastne zadusit sa......takmer vsetky smrte su strasne...ale ked tazrazi taky kamion ani dlho netrpis ne?najlepsie je zaspat a zobudit sa mrtvy (resp.zaspat a nezobudit sa vobec
zadusiť sa neni až taka drasticka smrt... skor to pochovanie zaživa, lebo, ked ta zaživa pochovaju to vnimaš ešte v tej truhle chvilu,a zadusenie je drastickejšie, pre mna aj zjedenie predátorom má niečo do seba :wrrr a zrazenie kamionom by bolelo .. no ale, len chvilu...ale toto je otázka neprijemna,bojim sa smrti
Medzi najhoršie určite patrí pochovanie zaživa. Neraz sa stalo, že "mŕtvy" sa na pohrebe prebudil. No keď si tú svoju smrť rozmyslí, keď už má nad sebou dva metre zeminy, tak má smolu
Počul som rôzne, napríklad, nejaká žena sa tak zobudila v truhle, ale ešte ako nebola v jame a zošedivela behom tých pár sekúnd.
Osobne som videl ujka, ktorého vyhlásili za mŕtveho, ale ten len ležal na posteli doma dva dni, či to je pravda neviem, ale vyzeral jak mŕtvy aj zaživa
@flussica divila by si sa, ale zrazenie kamionom je najhoršie. Ak ti prejde po hlave, máš šťastie a za 10 stotín okrem rupnutia lebky nič také neucítiš. A diváci si užiju pohľad na mozog. Horšie a častejšie je že prejde človeku cez telo. Zomierať pomaly, orgány okolo seba... pod kolesom ... horšie si ťažko viem predstaviť.
@depropex Páni.. takto rozsiahlo som o tom ešte nikdy neuvažovala . Tak ale.. to asi závisí aj od rýchlosti, nie? Ja som si to pri tej možnosti predstavila tak, že ma niekto postaví na diaľnicu a ten kamión sa do mňa vrúti sto kilometrovou rýchlosťou a táto predstava sa mi videla ako dostatočne rýchla .
@flussica odporúčam ti sledovať videá z havárií točené okoloidúcimi, po takých 30 budeš mať prehľad
v 120km/h zrazila jedna žena cyklistu. Jeho ruka dopadla o 80m ďalej pred auto na križovatke. Pamätám si aj na akom webe to bolo. jeho telo letelo asi 60m, žil možno 3-5s. Ale v takom stave som si istý že mu to pripadalo jak večnosť.
Kamion by ťa zabil možno pri 100 a možno nie. Strašne relatívna predsatava. Záleží aj od značky kamiona.
@flussica ja som strašne mysliaci a komplexne mysliaci človek takže poviem ti - dusenie je najpríjemnejšie a to preto, lebo sa nebudeš dusiť štýlom ako keď ťa niekto škrtí. So stúpajúcim CO2 ktorý vydychuješ, tak ako sa bude hromadiť, tebe bude ospalejšie a ospalejšie. Až by si s stave ako nafetovaná "zaspala" . Pretože CO2 spôsobuje ospalosť. Kebyže ťa vyberie niekto do 5min. tak by sa ti dalo pomôcť, ale potom už telo prestáva fungovať a nastáva kolaps som hrozný, viem, už prestanem
len k tým vlakom - to je ešte dobre ak ide rýchlo. Ale tiež , čelný náraz možeš a nemusíš prežiť. Ak predkloníš hlavu, je to isté, lebka nevydrží
ale ak by to stiahlo človeka dole, tiež to nieje ktoviečo, nechať sa pomlieť medzi kolesami , pobičovať visiacimi reťazami a podobné chutné záležitosti. Ale tu ju smrť celkom rýchla, od nárazu je to pár desatín, maximálne sekúnd, výnimočne ostane niečo žive v celku. Videl som taký incident, hlapík, teda jeho zbytky, to ako keď hodíš do mixéra... drobné franforce.
@depropex praveez sktrenie ci dusenie je najneprijemnejsie. ked dochadza kyslik tak si mozno ospalejsi ale telo si bude nutit dostat kyslik tak bude robit vsetko mozne napinat ta, robit vselijake pohyby a tak. a stym vlakem celny naraz neprezijes ked sa oproti tebe ruti nekelko tonova masina. a ked at to stahne dole ked sa trafis mezi kolajami tak kolesa ta nepomelu visiace retaze a akble a podvozok voznov ti neublizi bo je to vysoke tak okolo 0,5 az 1 metra nevem lokomotiva to je ine ta ma vpredu aj vzadu neco jak narazdnik az po zem ak toto prezijes (popod lokomotivy) tak to mas v suchu.
Nie je totožná. Lebo byť pochovaný zaživa sa myslí v truhle zakopaný pod zemou a zadusiť sa sa myslí že človek normálne doma alebo v nemocnici umrie lebo nemože dýchať.
zabudol som dodať - ak niekoho zrazí vlak, nieje to vôbec o tom že má XY ton. A pravdepodobnosť že padne rovno na koľaje bez troho že by ho pomleli kolesá je 1:154687873468468
len tak mimochodom, síce nevylučujem, že pri tej drastickej predstave zrazenia kamiónom človek ešte môže žiť (a jeho vnútornosti sú kade-tade), ale pri predstave tak veľkej straty krvi a veľkej bolesti... vníma vtedy človek presne, čo sa s ním deje? (Už len preto, že vplyvom adrenalínu a kadečoho iného, v tom sa nevyznám, človek prestáva tak cítiť bolesť a pri veľkej bolesti telo začne vylučovať endorfíny, aby tú bolesť zmiernilo)
Takže ja si myslím, že síce človek rozflákaný kamiónom môže ešte nejaký ten čas žiť a byť "pastvou pre oči" pre okoloidúcich, ale už to nevníma (čo môže byť prúser, keď ho nebodaj zachránia a zrazu sa len preberie bez polky tela)
Dusenie a pochovanie zaživa sú podľa mňa dosť drastické, jed v dostatočne veľkom množstve by teoreticky mohol byť celkom rýchly a bezbolestný, o predátorovi platí asi to, čo kamióne a smrteľná choroba sa mi spája s pomalou, zdĺhavou a bolestivou smrťou, čo je tiež dosť hnusné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Inac, ta otrava tiez nie je bohvieco (bolest brucha a vracanie su dost nahovno), ale zjedenie a zrazenie kamionom je dost rychle, nie ? Smrtelna choroba je zas velmi siroky pojem.
Medzi najhoršie určite patrí pochovanie zaživa. Neraz sa stalo, že "mŕtvy" sa na pohrebe prebudil. No keď si tú svoju smrť rozmyslí, keď už má nad sebou dva metre zeminy, tak má smolu
Počul som rôzne, napríklad, nejaká žena sa tak zobudila v truhle, ale ešte ako nebola v jame a zošedivela behom tých pár sekúnd.
Osobne som videl ujka, ktorého vyhlásili za mŕtveho, ale ten len ležal na posteli doma dva dni, či to je pravda neviem, ale vyzeral jak mŕtvy aj zaživa
v 120km/h zrazila jedna žena cyklistu. Jeho ruka dopadla o 80m ďalej pred auto na križovatke. Pamätám si aj na akom webe to bolo. jeho telo letelo asi 60m, žil možno 3-5s. Ale v takom stave som si istý že mu to pripadalo jak večnosť.
Kamion by ťa zabil možno pri 100 a možno nie. Strašne relatívna predsatava. Záleží aj od značky kamiona.
proste nič nieje také easy jak sa to vidí
V takom stave mu to urcite pripadalo vecnost, ale dusiac sa v truhle tri hodiny nie je rovnaka vecnost ?
Páni.. o značke som takisto nepremýšľala. A čo si myslíš o vlakoch?
To je jasne, ale vies.. to dusenie je aj tak zatial najnechutnejsia predstava .
len k tým vlakom - to je ešte dobre ak ide rýchlo. Ale tiež , čelný náraz možeš a nemusíš prežiť. Ak predkloníš hlavu, je to isté, lebka nevydrží
ale ak by to stiahlo človeka dole, tiež to nieje ktoviečo, nechať sa pomlieť medzi kolesami , pobičovať visiacimi reťazami a podobné chutné záležitosti. Ale tu ju smrť celkom rýchla, od nárazu je to pár desatín, maximálne sekúnd, výnimočne ostane niečo žive v celku. Videl som taký incident, hlapík, teda jeho zbytky, to ako keď hodíš do mixéra... drobné franforce.
kokos jak som sa rozpísal
Ty kokos.. prezit.. to by som fakt nechcela . Lebo toto presne viem, ako asi myslis.
(Inac, z obeti vlakovych nestasti by sa podla Tvojho popisu dali velmi lahko narobit fasirky .)
No.. podrobnosti chybaju, ale podstata sa nezapre .
som obdivuhodne hrozný ? muheheehe (upírsky smajlík)
aké podrobnosti chceš ?
zabudol som dodať - ak niekoho zrazí vlak, nieje to vôbec o tom že má XY ton. A pravdepodobnosť že padne rovno na koľaje bez troho že by ho pomleli kolesá je 1:154687873468468
4368767486768876878
) ?
Nooo.. nevieš náhodou, čo všetko ešte treba pridávať do fašíriek ?
Takže ja si myslím, že síce človek rozflákaný kamiónom môže ešte nejaký ten čas žiť a byť "pastvou pre oči" pre okoloidúcich, ale už to nevníma (čo môže byť prúser, keď ho nebodaj zachránia a zrazu sa len preberie bez polky tela)
Dusenie a pochovanie zaživa sú podľa mňa dosť drastické, jed v dostatočne veľkom množstve by teoreticky mohol byť celkom rýchly a bezbolestný, o predátorovi platí asi to, čo kamióne a smrteľná choroba sa mi spája s pomalou, zdĺhavou a bolestivou smrťou, čo je tiež dosť hnusné...
Ak ma prejde vlak a ja ležím medzi kolajnicami tak som kokot ktorý má rád prehnaný hazard.
ešte niečo ?
čo tak o láske!........filip
byt otraveny - niektore jedy ucinkuju rychlo, niektore nie. jedom na potkany, brr
nechcela by som byt pochovana zaziva ani upalena.
mne osobne by maximalne vyhovovala avada kedavra z harryho pottera
» www.bestgore.com/bloody-injuries...