Ja sa ráno zobudím,vzlietnem do vzduchu,spravím si 30 km let a vrátim sa s5. Potom si zalejem kávu v bandaske a celú "exnem" následne si pichnem pod necht brutálnu drogu a medzi tým po sebe hádžem rožky...Proste také klasické ráno
vstanem, kuknem sa do zrkadla, spravím si raňajky,idem sa namalovať,zjem raňajky, oblečiem sa, jedu do školy a ked nejdem do školy je to to isté, len bez malovania a občas je tam po vstávani polhodina prezerania instagramu v posteli
No od piatku do nedele vstávam na tri krát okolo ôsmej, vstanem, idem na veľkú, ľahnem, zapnem film, ľahnem a o jedenástej vstávam. Potom sa mocem. Idem do obchodu a spravím raňajkobed. A cez týždeň, alebo keď sa ide do práce, vstanem, wc, sprcha, zuby, pešobus do školy.
rve si dam okuliare, povypinam budiky, idem sa napit a popritom si postavim vodu na kavu, idem sa vycikat, zrobim kavuu, sprcha, tvar, zubky a tieto veci, obleciem sa, vypijem kavu, idzem
vsatnem, idem k stolu, vypnem mobil, otvorim okno, lahnem zase, ked mi je uz velka zima vstanem, pozriem sa do zrkadla smiley:, idem do kupelne, hygjena, kuchyna, ranajky, potom nadavam, ze si nemam co obliect, daco spravim s vlasmi, xichtom, nestihacky, nestihacky, spiatocka po kluce/gumicku na vlasy whatevr, zmierenie sa s tym, ze nestiham .D
ked mi nikam netreba ist-ignore prvy budik, ignore druhy budik, hodinove prevalovanie sa v posteli, vytrepanie sa z postele, ranajky, kupelna, komp .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no predsa začína modlitbou a končí modlitbou
kto chce byť šťastný nech to skusí a potvrdí moje slová...
Víkend je veľmi rôznorodý
A vstanem najem sa umyjem obliect zobrat tasku a hura do skoly
ked mi nikam netreba ist-ignore prvy budik, ignore druhy budik, hodinove prevalovanie sa v posteli, vytrepanie sa z postele, ranajky, kupelna, komp .D
ak som s frajerkou, tak rano kuknem birdz, ak este spi, ak nie, lezime spolu, ideme na zachod, najest sa, na zahradu a tak