Den a noc ?? ako tolko afektu, naivity ,tuposti ..to je o com vlastne ? z uputaviek to vyzeralo aspon o nieco stravitelnejsie ale nechapem co maju robit, kazdy kazdeho prestriedat ci ako ?
je to katastrofa ja nechapem co to ma byt tiez videl som siece iba jeden diel ale to mi stacilo akoze ok chcu aby sa to aspon trochu podobalo relanemu zivotu a nie ostatnym serialom co davaju (cize telenovelam alebo kriminalkam) no ale toto je hrozne proste
takze na objasnenie, je to HRANE, idu podla scenara, pre nich normalne platena robota.
je to podla nemeckeho dej und nacht neviem ako sa to pise. ma to byt kvazi pohlad na roznorodych ludi ktori ziju pokope a veci s tym spojene... no ale strasne
@denisska no tak sa to da nazvat ale ked je nieco hrane uz to nieje realita ... aj ked aj tieto reality show ako farma atď. su tiez dost hrane proste im nakazu co maju priblizne robit
@denisska som vedela ze ten najvacsi magor, ten afekt a styl , no jo lahko zarobene na debilite divakov , super . a v nemecku aj ? ale myslim ze take trapne to hadam nebolo , ale mozu byt tolki v reale taki afektovani
@denisska to preto, lebo ten tablet nebol podprahovy. bol prave preto aby pomylil ludi aby si nevsimali apple vyrobky ( a tym zaroven podprahovo si ich vsimali )
@n0win0u sranda.. ale, ja som si to vobec nevsimla, ale ja som divna, nikdy si nevsimam take veci ale akurat ten tablet som zaregistrovala, lebo chcem si kupt tablet, inak by som si ani hento nevsimla....
ale myslis ze by boli taki inteligentni? podla mna to je len nahoda
tak som si musel vygoogliť, o čo ide a na nete sa to dá pozerať zadarmo, jupí
ináč nepripomína mi to nejaký konkrétny nem. seriál, ale celkovo také seriály chodia už dávno dávno na zahr. kanáloch, že to má vyzerať ako reality show... viem, že raz som sfajčený pozeral na ZDF jednu celú hodinovú epizódu a celkom zaujímavé to bolo, aj keď po nemecky neviem ani slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nie, nejdem si nič gúgliť.
takze na objasnenie, je to HRANE, idu podla scenara, pre nich normalne platena robota.
je to podla nemeckeho dej und nacht neviem ako sa to pise. ma to byt kvazi pohlad na roznorodych ludi ktori ziju pokope a veci s tym spojene... no ale strasne
ale ja to berem s humorom , ako aj vsetko co telka za poslednu dobu vypustila niektore hlasky dodnes pouzivam
ale myslis ze by boli taki inteligentni? podla mna to je len nahoda
yes, yes. quite
ináč nepripomína mi to nejaký konkrétny nem. seriál, ale celkovo také seriály chodia už dávno dávno na zahr. kanáloch, že to má vyzerať ako reality show... viem, že raz som sfajčený pozeral na ZDF jednu celú hodinovú epizódu a celkom zaujímavé to bolo, aj keď po nemecky neviem ani slovo