Teda, nie som si ista, co to "akreditacia" studijneho programu vlastne znamena, ale profesorka nam ece cez skolu hovorila, ze si mame na to davat pozor, bo ak nie su dane programy akreditovane, budeme tam chodit zbytocne a nedostaneme titul, alebo tak nie
Tá akreditácia by mala byť to, že máš istotu že by si to mala doštudovať...to znamená že ak máš odbor akreditovaný tak ho nemôžu len tak v priebehu štúdia zrušiť. Ja som mal tiež taký problém bolo to aj v telke že fakulta výrobnej techniky na TU vo Zvolene nemala akreditáciu...čiže v septembri ma zoberú a v decembri by mi mohli povedať že zajtra už nemusím prísť...ale ked to máš akreditované tak ti ho nemôžu zrušiť...aspoň ja som si to tak vysvetlil...našťastie sa to tu dalo do poriadku
a to že je spis pripravený na akreditáciu to znamená že 2. stupeň ešte nie je akreditovaný čiže ak by tam bolo teraz málo študentov napríklad tak ho môžu zrušiť a tí študenti čo tam teraz chodia by museli doštudovať na inej škole...ale ked sa pripravuje na akreditovanie to znamená že garant fakulty by mal garantovať že ho študenti dokončia...ale pre istotu sa ešte spýtaj skúsenejších
A má to myslím že aj niečo s tým, že je fakulta oprávnená udeliť ti titul - ak by si napríklad 5 rokov študovala odbor bez akreditácie a dostanes titul Mgr tak ti ho mozu potom zobrat a a k oby si ziadnu vysku nestudovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ved tam zavolaj a budes si ista