Ahojte.Cize tu je moj problem.Vymazala som si Windows,ale kamarat mi to dal do poriadku.Windows mi zasa funguje len mi to zacalo odpocitavat dni,kedy mi skonci aktivacia ci co a musim si ho zasa aktivovat.A to je ten problem.Skusala som to,ale mam tam zad
@4 No mna sa to tiez opytalo ze ci cez int.Zadala som ano a ono ma to zacalo akoze prepajat a prehodilo ma to na druhu stranu a napisalo to ze aktivacia nebola uspesna z dovodu chybneho cisla al.ze to mam skusit neskor.Skusala som a furt to robi to iste.
25 ciselny kod? nebude to nahodou ten kod, ktory bolo treba zadat, aby si si to vobec mohla nainstalovat? odkial mas tu kopiu windowsu? podla mna by nebolo od veci vediet, ci je legalna a ci nie
@9 Mozno by to fakt nebolo od veci,ale ja to fakt netusim.Kamos dosiel z diskom a bolo to.Co by sa mohlo stat keby ze zadam zly kod?Na disku bolo napisane ze:Windows XP home edition ci tak dajako.
Windows obmedzuje pocet aktivacii na jeho software. Je to koli ochrane progduktu. neobmedzena aktivacia systemu je iba telefonicka.
Avsak, kamarat ti to istaloval. Ale kamarat ti nemoze instalovat hocico.
To ze ti toto pise neznamena, ze mas nelegalny software. Proste si ho musis aktivovat aby si ho mohlapouzivat aj dalsie dni. Samozrejme sa ta budu pytat, ci ten softaware je aj na inych PC.
Ak je to tvoj balik windosu tak nie je problem. zavolas na telefonne cislo 0800178278 budes potom neskor prepojena na operatora nadiktujes mu to cislo a on ti da ine cislo das Dalej a tym sa ti tvoj OS aktivuje.
@10 ten cisleny kod mohol byt zadany ale je to piracka kopia. preto ti to pisalo, ze ten kod je zly a mas to skusit znova. Keby ti pisalo, nieco v zmysle, ze pocet aktivacii windowsu ani neviem ako. ale nieco v tom, ze sa to proste zrusilo. lebo ako som pisal hore je to obmedzovane na aktivaciu cez internet. takze ak ti pisalo o chybnom cisle, tak je jednoznance, ze ta kopia je neplatna. A ani sa necudujem, ze ten kamarat dosiel s CD a nainstalvoal ti to Chcel by som vydiet paka, ktori ma original win. a instalvoal by to na hociktorom kompe. Ja by som to urcite nedokazal.
Ahojte.SAMA,boze jak som na to pysna som si prave nainstalovala novy win XP.A teraz radte ako si mam nainstalovat nejaky antivir program.Daco mi to tam radi ale ja to zas nechapem dakujem.
lussy11 pokial viem, tak ono ti aj radi ake si mozes nainstalovat. Inak mas original win XP?
mas kopec antivirov. od symatecu Noroton, Avast tam je aj ta verzia zadarmo, NOD ale to je len free i ked je aj kreknuta verzia ale to neodporucam moc. a potom mas aj adaware, alebo aj ine .....
ja teraz pouzivam nortona. v celku mi bezi kompik dobre.
takze asi tak. ale nemas antivrus, PC ti bezi o nieco rychlejsie a to najlepsie. Nemas virus aspon o nom nevies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Windows obmedzuje pocet aktivacii na jeho software. Je to koli ochrane progduktu. neobmedzena aktivacia systemu je iba telefonicka.
Avsak, kamarat ti to istaloval. Ale kamarat ti nemoze instalovat hocico.
To ze ti toto pise neznamena, ze mas nelegalny software. Proste si ho musis aktivovat aby si ho mohlapouzivat aj dalsie dni. Samozrejme sa ta budu pytat, ci ten softaware je aj na inych PC.
Ak je to tvoj balik windosu tak nie je problem. zavolas na telefonne cislo 0800178278 budes potom neskor prepojena na operatora nadiktujes mu to cislo a on ti da ine cislo das Dalej a tym sa ti tvoj OS aktivuje.
mas kopec antivirov. od symatecu Noroton, Avast tam je aj ta verzia zadarmo, NOD ale to je len free i ked je aj kreknuta verzia ale to neodporucam moc. a potom mas aj adaware, alebo aj ine .....
ja teraz pouzivam nortona. v celku mi bezi kompik dobre.
takze asi tak. ale nemas antivrus, PC ti bezi o nieco rychlejsie a to najlepsie. Nemas virus aspon o nom nevies