raz bola taka kacia ze bolo plusko k narodeninam ale bolo to uz davno a bolo mi to na dve veci teraz by bolo aspon aujimave zistit kto cumi do mojho profilu inak zbitocnost a neaktivovala by som si to
jj..mala som ho..len bohuzial ja si zo svojho kreditu nemozem kupovat, lebo mam kreditny pausal a mama by sa zlostila, keby som mala navyse skoda, ze to neje zadara..stacili by ti smailici..ako napr. tu na birdzi alebo na icq...tak akoze to je super a plusko je celkom fajn...lebo aspon zistim..co za debili mi tolkokrat pozeraju albumy a profily
mal som tusim polroka stale vkuse ..ae to len kvoli vyssej kapacite albumov a potreboval som archiv rpciek lebo sem tam sa mi podarilo ze aj 120 som ich mal a obcas sa dajake vymazali atd..potom som na pokec prestal chodit,deaktivoval plusko a ani mi to nechyba dajak stuck_out_tongue:...
nemala som to lebo ja vecne nemam kredit ,a uz som od januara nebola na pokeci ,takze uz len cakam kedy sa mi zrusi nick,a pokec vymazem zo svojho zivota
ja som si ho len raz aktivovala keď bola akcia na to že k narodeninám zadara....ale je na nič platné....ako na stálo je to aj tak na nič pre mňa len ma zaujíma občas že kto si pozerá moje fotoalbumy a profil.... ale inak ako na nič to je....ale zas len raz som ho využila na to že ten archív rpčiek na to aby som niekomu dokázala že taklú vec čo o mne povedal že som mu ja napísala sa nikdy nestala....ale aklo celkovo je to na prd a azet už aj tak blbne tak je to na nič a vôbec si to nezaslúži aby som mu ja obetovala pre nejaké kraviny prachy.....a ako je to nehorázne že aj za smajlov chcú prachy...tak nech si ich niekam strčia...
ja ho mam na cely rok, taqze ušetrim maximalne ako sa len da, pokial by som si ho mal kazdy mesiac aktivovat cez smsku... hehe esteze existuje ten internet banking xDDD
@fxx no fakt,,,ani ja tomu nechape,,,,v zivote...tie ,,vymozenosti,, pluska mali dat zadara ked uz ,,,nikdy by som za taku kravinu nezaplatila, ani keby mi mal kredit prepadnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
uz ani na pokec nechodim, takze je mi to uplne jedno
jedina vyhoda boli smsky, ktore som mala zadarmo