Čauky, viete mi poradiť ako vymažem Win10? ... nedala som povoliť, aby mi aktualizáciu nainštalovalo, ale chcela by som úplne ju vymazať z PC, kedže má 2GB. A ešte či neviete, ktorá aktualizácia zapríčiňuje večné zobrazovanie tej malej ikonky Win10..
@77hanes77 pocuj mam Acer aspire v7-582pg ale tiež nechcem win 10 lebo mi tam nejde expresscache a to mi dosť chýba... vtedy je o poznanie pomalší a hlavne sa pomaly zapína Máš nejake riešenie ?
ma to asi 22Gb alebo nejako tak ... momentalne mám win 8.1 a ide v pohode a v prieskumníkovy mi ho neukazuje... a to iste aj vo win 10 neukazovalo ale nešlo správne to som kontroloval cez cmd... Ale možno by fungoval tento driver aj keď mám acer ale to by malo byť jedno - » support.lenovo.com/us/en/products/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ináč neviem prečo nechceš upgrade na Windows 10.. Rád by som vedel dôvod
Ľahšie však bude jednoducho v systéme presunúť ukladanie cache a TEMP-v na SSDčko ... Pokiaľ ti to systém umožní