@misheliinka avast ,ktorý je vírus sám o sebe a napriek tomu ho požíva kopec ľudí...pochybujem že nejaký ten vírus zachytíí ...ale je free a mala som ho aj ja .......a momentalne nemam žiadny
@misheliinka to heslo čo Ťa pýta eset, dostaneš keď za neho zaplatíš , ja osobne používam, odkedy som vymazal eset, avira premium securty suite. Tiež je zadarmo na 30 dní a potom musíš platiť, ináč aviru neaktualizuješ, ale dá sa zresetovať, takže zas máš na 30 dní zadarmo a potom zas a zas
@fanklublbl Veď ja to nenavrhujem ako riešenie To by sa mi tiež nechcelo, len vravím že sa to tiež dá . Ja som spokojný s NOD32 od Esetu. Mám len mená a heslá z netu a ide .
@neith74 aj tak sa dá, ako sa hovorí kde je vôľa, tam je cesta , ja som to chcel čo najviac zjednodušiť aby som s tým nestrácal čas, preto nehľadám ani kľúče na aviru na nete, tiež sa dajú zohnať, ja každý mesiac chvíľku obetujem na zresetovanie a viac času nechcem do toho dávať, držím palce nech Ta eset nesklame ako mna
@neith74 pár príspevkov vyššie píšem že reinštaluvávať program pravidelne koli licencii je tá najposlednejšia možnosť, to by som si kakal do pusy , mám programček ktorý vymaže skončenú trial licenciu, a avira si pekne krásne popýta zas novú, platnú ďalších 30 dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a tak potom čo,keď nie Eset?
@matheusko to práveže neviem PC som mala dosť dlhú dobu v oprave a nainštalovali mi to tam
čo sa týka crackovania, tak crackovať antivírus je posledné čo odporúčam, a btw eset nikdy nechránil dokonale, to je len klam