prepacte mi ak su este dalsie tradicne polievky, ja viem len o kapustnici a sosovicovej a nedavno som sa dozvedela ze aj hribovu zvyknu ludia jest ale ja som zo zapadu a tam mame vsetko ine nez na vychode a v strede
a my budeme mat asi hraskovy krem alebo nejaku inu kremovu proste, aj ked sa to moc nehodi a neni to vianocna polievka, ale rada by som si na vianoce pochutnala na niecom dobrom a citila sa ok, nez jest nieco co vobec nemusim len preto, ze sa to patri
my hovorime hribkovicka aj ked asi by skor mala byt hubkovicka kedze su v nej aj ine hubky.. a praveze ja uplne milujem tieto vianocne polievky, vsetky z vymenovanych, najradsej by som to zrala kazdy den
Kapustovu, ale nie kapustnicu. Moja babka vzdy robi taky strasne silny kysly vyvar z kapusty a masa, potom to cele scedi, da tam slize a nakrajanu klobasu a je to najepickejsia vec pod slnkom. Vystipe ti z toho uplne cele hrdlo a vsetko, ale tesim sa na to najviac z celych vianoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a kategoria "hribikova" by sa skor mohla volať "hubova"
ale kedze ja hribikovu nelubim, tak budem bez polievky...