ja som nad niecim podobnym nahodou vcera premyslala, bolo tu forum co by sme neurobili za ziadne peniaze. a ja by som uprimne ze obrovske peniaze urobila snad vsetko, okrem zabitia blizkeho a mucenia niekoho a tak.. ale ani by som nezapredala svoj vztah fakt proste ani keby mi daju 73673663 miliard to je jedno, nevedela by som sa vzdat toho najkrajsieho a najuzasnejsieho co ma v zivote stretlo, lebo by som bola tak nestastna ze by som z tych penazi nic nemala.
cize znie to ako ubohe klise zo zenskeho romanu, ale podla mna ma nevycislitelnu hodnotu, aspon ten moj
k otazke: cena vztahu sa vypocita podla nasledujuceho vztahu:
cena uzitok zo sexu x uzitok z penazi x uzitok z intelektualneho a citove uspokojenia x psychicka vyrovnanost vdaka vztahu ) na l-tu / (1+i) na k-tu
kde i=trzna urokova miera, l je pocet statsnych tyzdnov, kedy ste spolu, k je pocet tyzdnov celkovo, ktory ste spolu
Môj vzťah.
Ja a moje cigarety.
Vždy som ich miloval
Vždy som im veril
Vždy som im rozumel a bolo to obojstranné
Vždy boli ku mne úprimné a vraveli mi o tom ako ma raz zabijú alebo načo všetko môžem umrieť
---------------------------------------------------------------------------
Cena: 2,90€
pýtaš sa či sa dá vyčísliť alebo zameniť najdôležitejšia väzba medzi ľudskými bytosťami za materiálne veci alebo prostriedky za ktoré sa dajú kúpiť materiálne veci či služby?
no odpoveď je asi taká že len psychopat, idiot a vyprahnutá individualita by dokázala vyčísliť niečo také alebo zameniť (vymeniť) takýto vzťah za niečo také
@sisi092 sa smej ale predstav si situaciu, porodia ťa rodičia do povojnového stavu a všetci umrú keď budeš mať 10 ... aj oni ...a ty jediná vo veku 10 rokov prežiješ a budeš sa trápiť sama vo svete ... síce budeš mať čo do úst aj čo si obliecť, čo robiť atď ... ale čo z toho keď stratíš najdôležitejšiu schoopnosť a vec ktorú sme dostali do daru ... komunikovať s rovnakým druhom ... len komunikáciou, spoluprácou a emóciami medzi sebou sme sa dostali tam kde dnes sme (nehovorím že to je niečo wau) ale hovoriť že dôvera porozumenie láska a uprimnosť medzi ľudmi nie je to najdoležitejšie na svete je smiešne ...
problem je že vela ludí to berie ako samozrejmosť a nedokaže si predstaviť život bez toho ... bez rodičov, bez priatelov, bez ludí ... vtedy pochopíš čo je sociálny kontakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
keš!
cize znie to ako ubohe klise zo zenskeho romanu, ale podla mna ma nevycislitelnu hodnotu, aspon ten moj
k otazke: cena vztahu sa vypocita podla nasledujuceho vztahu:
cena uzitok zo sexu x uzitok z penazi x uzitok z intelektualneho a citove uspokojenia x psychicka vyrovnanost vdaka vztahu ) na l-tu / (1+i) na k-tu
kde i=trzna urokova miera, l je pocet statsnych tyzdnov, kedy ste spolu, k je pocet tyzdnov celkovo, ktory ste spolu
Určite ho všetky milujú , dôverujú mu, sú úprimné atď.
Ja a moje cigarety.
Vždy som ich miloval
Vždy som im veril
Vždy som im rozumel a bolo to obojstranné
Vždy boli ku mne úprimné a vraveli mi o tom ako ma raz zabijú alebo načo všetko môžem umrieť
---------------------------------------------------------------------------
Cena: 2,90€
ale nikdy to nebude naozaj, len ,,pocit naozajstna"
no odpoveď je asi taká že len psychopat, idiot a vyprahnutá individualita by dokázala vyčísliť niečo také alebo zameniť (vymeniť) takýto vzťah za niečo také
čiže, podľa mňa, nevyčísliteľnú
K TEME....
podla mna podla toho aku mu kto prikladá hodnotu
problem je že vela ludí to berie ako samozrejmosť a nedokaže si predstaviť život bez toho ... bez rodičov, bez priatelov, bez ludí ... vtedy pochopíš čo je sociálny kontakt