mám dynamickú verejnú čo je dosť naprd, keď už je verejná hodila by sa viac statická ale aspoň na ten rapid to využívam no aj to môžem len občas lebo okrem mna sú k tomu routeru napojené ďalšie 2 pc tak keď tam je niekto pri nich nechcem mu to nachvíľu odstaviť
mám statickú = pevnú IP, na jednom nete si kvôli tomu platím pár eur navyše. statickú mám radšej. niektoré veci/služby sa dajú nastaviť k ipčke a tak...
kazdemu sa hodi nieco ine a tak debata ze ktora je lepsia je uplne bezpredmetna. ja mam staticku a tu aj potrebujem. ked sa jedna o RS tak tam mam premium takze v tom problem nemam.
@Kiwwiaq ja tiez (i ked ja pouzivam dyndns.com), ale to sa da aj s dynamickou ipckou cez ich clientske aplikacie, ktore pri kazdej zmene IPcky updatuju DNS zaznamy
nemám ani šajnu a neviem ani ako to zistiť.. a nevie to ani môj oco.. ten ani nikdy nepočul že existuje dynamická a statická IP adresa.. a to vie toho o pc viac než ja..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@Bublinqac a premium konto ti daco vravi ?
. . . ale 1MB/s vs. 105MB/s je trosku rozdiel
@hnisavica juj, kebyze zmenis par cisielok v tvojom cisle tak by som bral tvoju
inak mam v podstate dynamicku.. slovensky povedane, ktoru mi skola prave prideli ked zapnem pc z databazy ich ip
Celá dedina máme rovnakú IP, takže žiadne megavideo ani free download servery sa nekonajú