Google lebo ta druha co tu je swype sa vola sice pise automaticky aj makcene a dlzne ale zas ja pouzivam aj nespisovne slova a potom mi ich to skomoli takze radsej tu google ta neupravuje nic a potom to vyzera tak ako vyzera ale proste sa mi tak pise lepsie
A tak teraz som zistil ze aj na tej swype sa to da vypnut tak mozno budem pouzivat tu lebo ta je taka krajsia no uvidim kazdopadne ďakujem za tuto temu inak by ma to už ani nenapadlo skusat nastavovat
som na google klavesnicu zvyknuta uz z telefonov predtym... huawei prednastavena bola aj skareda a pisalo mi pismena zle. myslim to tak, ze google pochopil, co chcem napisat na tej googlovskej mozem rychlo menit jazyky a ked chcem ani nemusim mat nastavene a ide mi swipe, ktory mi vsak nevyhovuje
@torpedo08 v nastaveniach mas prednastavene, ze ten slovnik nepozna vulgarizmy... ja som to dala prec a uz si idem a aj sa ten telefon uci vsakovake mozne slova
@neutralnothing ale praveze ja som nechcel aby tam makcene boli a oni tam kde tu boli ale mozno sa to da nejak nastavit no nechce sa mi teraz s tym zaoberat mne asi staci ta google klavesnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mám aj fleksy ale tú nepoužívam práve kvoli tomu že nepodporuje tie skratky ako iphone