@tinuska569 - napísal som niekde, že je zlé, ak máš 14? Len som skonštatoval, že asi nebudeš veľká kuchárka... lebo to, čo si napísala, nie je žiadne "zákl. delenie" - lebo aj tá parená je de facto varená naopak varená nemusí ale môže byť kysnutá a môže ale nemusí byť parená - napr. zemiakové knedle...
či @majo pochopil, neviem... v každom prípade tiež porovnal neporovnateľné ako @tinuska569 apropo - Jiří Kodet mal naprostú pravdu: to v Pelíškoch boli ak si dobre pamätám "bramborové knedlíky" a žiadne noky (ergo halušky... a knedľa sa tiež pred uvarením tvaruje)
@27 / @etelnair - predovšetkým sa vyžívam v bramborových knedlíkoch - viedenských, chlupatých, obyčajných... a mám rád, keď sa veci nazývajú pravými menami...
@majo - "tanierovú podobu" a noky získajú ´tanierovú podobu´ po naložení dvoch žufaniek a zaliatí troma žufaňami perkeltu Mimochodom - ja varím napr. také zemiakové knedle, ktoré sa krájať nemusia... tak potom majú akú podobu?
@43@tinuska569 No veď práve, že robia. My nikdy nekupujeme. Tak práve preto sa čudujem... To ako keby dáš možnosti "lekvárová buchta, nugátová buchta a domáca buchta" Ako keby tie dve nemohli byť domáce. A neni to knedľa ale knedlik!!!
Bože, keď sme minulý rok boli na výlete v Rakúsku, tak tam nám takú skvelú večeru urobili, že na to nikdy nezabudnem a je to asi môj najväčší zážitok z tej dovolenky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov