Akú mám šancu dostať sa na UKF v Nitre odbor editorstvo a vydavateľská prax?
Prosím Vás, ak niekto chodí na tú školu alebo niekoho pozná, mohli by ste mi napísať či sa Vám škola páči, ako to tam chodí, či si myslíte, že by som mala šancu sa tam dostať (Chodím na 8-ročné gymnázium so zameraním na cudzie jazyky). Skrátka, vaše pocit
Ja som si tam podávala prihlášku a mám kamarátku, čo tam chodí... Berú bez prijímačok (Alebo aspoň pred tromi rokmi brali) takže ak máš známky v norme, je dosť veľká šanca, že ťa vezmú.
... ono na väčšinu odborov, kde nie sú prijímačky ťa s dobrými známkami vezmú a s tými zlými nie, takže ty musíš vedieť, aké ich máš
@calwen3 Myslím, že známky mám dobré, vždy som mávala samé jednotky, jedine 3 z matematiky a možno 1 alebo 2 dvojky. Neviem aké známky považuješ za normu, takže tak
Veľmi rada by som tam naozaj chcela ísť, preto si to už takto dopredu zisťujem
Ono, profilový predmet je samozrejme, slovenčina, takže tam treba mať jednotky, max 2ky, inak sa berie myslím priemer, nemyslím, že ako editorov ich bude trápiť, že si dostala 3 z matematiky, neboj sa
Ak sa tak zaujímaš, v tomto období mávajú DOD vysoké školy, nie? Zisti si, kedy ju má Nitra, skoč tam a skús sa popýtať, určite ti radi zodpovedajú otázky
Mňa vzali až po odvolaní, ale ja som vďaka španielskym predmetom nemala najlepší priemer známok, takže ma to neprekvapovalo, ale na odvolanie ma prijali Ale tiež som šla inam nakoniec, aj ke´d som nad tým uvažovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som si tam podávala prihlášku a mám kamarátku, čo tam chodí... Berú bez prijímačok (Alebo aspoň pred tromi rokmi brali) takže ak máš známky v norme, je dosť veľká šanca, že ťa vezmú.
... ono na väčšinu odborov, kde nie sú prijímačky ťa s dobrými známkami vezmú a s tými zlými nie, takže ty musíš vedieť, aké ich máš
Veľmi rada by som tam naozaj chcela ísť, preto si to už takto dopredu zisťujem
Ak sa tak zaujímaš, v tomto období mávajú DOD vysoké školy, nie? Zisti si, kedy ju má Nitra, skoč tam a skús sa popýtať, určite ti radi zodpovedajú otázky
(ale šla som inam)