@kaylee nieje to 3,14čovina, ja mám 33-34 v páse a je to v podstate aj málo. Muži majú celkovo mohutnejšiu konštrukciu, aj keď to tak občas nevyzerá. a obvod hrude cez "prsia" (u muža) bežne presahuje 100cm
zalezi, ci su to veci z ameriky, lebo ich M je ako nase L ba az XL
a na nohavice si musim kupovat pas okolo 35 ale stacil by mi 32-33 , bo uzsi pas nenatiahnem na nohy (a to este musim najist take co nemaju uplne gej strih
@matusha mám v tej oblasti dosť široké kosti, nohavice XS nikdy neoblečiem ani keby som bola vychudnutá na kosť a nemala na sebe ani gram tuku.
som nižšia a jednoducho mám v tej oblasti na svoju výšku široké kosti, s tým nič neurobím, nemyslela som to tak, že ak má niekto veľkosť S, že je tučný alebo má na sebe veľa tuku.
@d170 viem že ty si to myslela asi tak, že máš boky široké v pomere k telu, lebo tie kosti atď, ale ja som to myslela tak, že to, že máš široké boky na S, neznamená, že máš široké boky
podľa strihu. mám tričká aj XS/S a aj L. Mám nohavice aj 38 a aj 40. veľa záleží od strihu, ale u nohavíc prevláda 38. tričká... niekedy ani neriešim, nosím dedove, alebo tie také koncertové, a skupinové rozťahané ako gača, takže to nemám šancu hádať
nebolo to myslené tak, že široké boky napríklad kvôli veľkému zadku, ale tie kosti mám široké a dosť ma to štve.
hlavne kvôli nohaviciam, lebo koľkokrát sú mi nohavice na nohách a v páse veľmi široké a cez boky ich ledva natiahnem. A kvôli tým širokým kostiam také, čo by mi boli v nohách a v páse akurát neoblečiem, takže nemám ani jedne nohavice, čo by mi dobre sedeli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@etelnair ako kde. ved sa pozri co tam mas. aj ked rifle sa cisluju divnym sposobom ktory ja nechapem
@0mega1 ked budem velka aj ja si zaplatim 100cm cez prsia
40-42 je predsa M, 44_46 L atď. aspoň v dámskom číslovaní......
aha, toto máš talianske číslovanie........hovorím, anorexia
zalezi, ci su to veci z ameriky, lebo ich M je ako nase L ba az XL
a na nohavice si musim kupovat pas okolo 35 ale stacil by mi 32-33 , bo uzsi pas nenatiahnem na nohy (a to este musim najist take co nemaju uplne gej strih
@d170 no tak ty musíš mať strašne široké boky, keď máš nohavice S
som nižšia a jednoducho mám v tej oblasti na svoju výšku široké kosti, s tým nič neurobím, nemyslela som to tak, že ak má niekto veľkosť S, že je tučný alebo má na sebe veľa tuku.
podľa strihu. mám tričká aj XS/S a aj L. Mám nohavice aj 38 a aj 40. veľa záleží od strihu, ale u nohavíc prevláda 38. tričká... niekedy ani neriešim, nosím dedove, alebo tie také koncertové, a skupinové rozťahané ako gača, takže to nemám šancu hádať
nebolo to myslené tak, že široké boky napríklad kvôli veľkému zadku, ale tie kosti mám široké a dosť ma to štve.
hlavne kvôli nohaviciam, lebo koľkokrát sú mi nohavice na nohách a v páse veľmi široké a cez boky ich ledva natiahnem. A kvôli tým širokým kostiam také, čo by mi boli v nohách a v páse akurát neoblečiem, takže nemám ani jedne nohavice, čo by mi dobre sedeli.