Robím projekt z informatiky o tlačiarňach, tak by som chcela spraviť nejaké porovanie aj čo sa týka spokojnosti. Aj približná cena za tú tlačiareň by pomohla.
Mám HP tlačiareň + scaner...ale najradšej by som ju vyhodila von oknom...ani papiere si sama žrať nevie vkuse musím do nej súkať...a dalšia vec je,že akonáhle mi skončila farebná náplň (novú som ani nekupovala,pretože nepotrebujem farebne tlačiť) ...vkuse ked ju zapnem..hned mi začne tlačiť taký papier ktorý mám v zápatí oscanovať...proste len nervy mi robí no zase mama si kúpila do práce HP iba za 40e a v pohode jej všetko funguje...
Obycajnu atramentku od EPSON z kategorie multifunkcnych zariadeni pre domacnost a cenovej relacie okolo 50-100eur. A spokojny. Fotografie na nej netlacim, len dokumenty atp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pravdaže bola super, kým som ju nedala opraviť do istej nemenovanej firmy lebo mi nechcelo brať papier. Tam mi ju tak dokakali, že tlačí všetko krivo.