No, vela toho je. Az sa bojim pisat, lebo to uz je pomaly kokotizmus a nie blaznovstvo.
Od kupania sa vo fontanach, cez alkoholicke smrtelne trojboje, vyzliekacie stolne futbaly v bare na verejnosti az po vypicovanie profakov, az plakali pomaly, tak vsetko, je toho vela.
No taky highlight bolo sa nejak nahodou navtierat k Pendulum(ano, to drumcove Pendulum) naco sme sa sfajcili ako prasata.
ja ked som byval v cechach, bolo kadec vysral som sa z okna hotela, rano prisla recepcna a hovori: kdo to byl? dit je to verejne pohorseni, kouknete se, na hotelu je hovno, kto do udelal? kluci, se chovejte normalne, ja vas prosim, vite jaky to moze bit problem?
no a vozenie na vozikoch z tesca po ubytovni, hadzanie tych vozikov z okien, curanie zo strechy na auto zamestnanca, hulenie v praci, opitost v praci, vozenie na paletakoch v praci, vyburanie sa do regalu na paletaku v praci, fajcenie na zachodoch v praci, atd, atd
nejbláznivejšia bol asi jeden "podvod" asi pred 2 rokmi zarobila som si na tom asi 15 tisíc behom pár dní a s najlepšími kamarátmi sme to behom 3 dní na rôznych haluziach preflákali jaaaj kde sú tie super časy
od kupania sa na verejnosti naha s kamoskami, cez akohol a oslave po ktorej som dosla asi o dwe hodiny domou neskor, az poo... hody, kedy sme sli na skolu a tam sme rozbili okno.. nie konkretne ja, ale kamosi, kt. chytili policajti a museli zacaaalova asi dva litre plus dat kese na sklo
No asi pred rokom v Januári sa mi zaumienilo si zaplávať na Draždiaku v jednej diere
Potom mám v láske(mala) kúpania sa vo fontáne pri Auparku
AAAA keď si pospomínam dopíšem/inak fajn diskusia
Najhoršie bolo asi keď som sa zapojil do bitky spolu s kamaratmi o pol jedenastej v noci v parku.
Obkľúčili nás dve policajné autá, samozrejme sa všetci rozutekali, policajti za nami. Samozrejme, že nás všetkých pochytali Naštastie z toho nič nebolo, len zápis.
Odkedy je kúpanie sa vo fontáne vandalizmus? To patrí k letu
no asi najhorsie jazda bez vodicaku ked som mal 16 asi 140km/h v Kosiciach a pani policajti z toho neboli stastny lebo mi nadelili odklad na vodicak a potom vzdy nejake kraviny bolo toho vela
naposledy mesiac do zadu ked som bol "mierne" pripity a chcelo sa mi na malu tak som rozopol zips a cural po ceste pricom mi nevadili nahodni okoloiduci a nakonec som sa vyhonil v krikoch ..ja viem,ja viem extrem..vidite decka co robi ten alkohol? nepite
a este si vspominam,ze ma na zaciatku leta obklucilo 5 bab a vykupalo vo fontane NO CO?Boli v presile aj na chalana je to uz moc =P a pointa je v tom,ze prisiel pan policajt a zacal do mna busit co som tam robil mozem za to ?
...piercingy bez upozornenia rodiny wopred ,kupanie sa wo wonkajsom bazene patriacom kupelneho domu,samozrejme bol to sukromny oploteny pozemok,skok cez zabradlie z chaty,sex za budovou policie,nejaka 2-ka zo sprawania...a uz nwm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Od kupania sa vo fontanach, cez alkoholicke smrtelne trojboje, vyzliekacie stolne futbaly v bare na verejnosti az po vypicovanie profakov, az plakali pomaly, tak vsetko, je toho vela.
No taky highlight bolo sa nejak nahodou navtierat k Pendulum(ano, to drumcove Pendulum) naco sme sa sfajcili ako prasata.
no a vozenie na vozikoch z tesca po ubytovni, hadzanie tych vozikov z okien, curanie zo strechy na auto zamestnanca, hulenie v praci, opitost v praci, vozenie na paletakoch v praci, vyburanie sa do regalu na paletaku v praci, fajcenie na zachodoch v praci, atd, atd
od kupania sa na verejnosti naha s kamoskami, cez akohol a oslave po ktorej som dosla asi o dwe hodiny domou neskor, az poo... hody, kedy sme sli na skolu a tam sme rozbili okno.. nie konkretne ja, ale kamosi, kt. chytili policajti a museli zacaaalova asi dva litre plus dat kese na sklo
Potom mám v láske(mala) kúpania sa vo fontáne pri Auparku
AAAA keď si pospomínam dopíšem/inak fajn diskusia
Najhoršie bolo asi keď som sa zapojil do bitky spolu s kamaratmi o pol jedenastej v noci v parku.
Obkľúčili nás dve policajné autá, samozrejme sa všetci rozutekali, policajti za nami. Samozrejme, že nás všetkých pochytali Naštastie z toho nič nebolo, len zápis.
Odkedy je kúpanie sa vo fontáne vandalizmus? To patrí k letu