Podla mna to nieje az taka cudna kombinacia ale kedysi som si obalovala slane tycinky kolieskami pikantnej salamy a tak to jedla normalne mam na to teraz chut
ja nie ale moja ségra raz žrala banán zo slaninov...doteraz si pametám reakciu brata ten rozhorčený pohlad a výkrik a začudovanie ked to ešte zopakoval 2x...banán zo slaninov ?! banán zo slaninov ?! ti jebe banán zo slaninov ?! bolo to komické
@nuumik moj otec zas vianocku s pastekou alebo tiez so slaninou no a ja mam take divne kombinacie asi hlavne pri sladkostiach ked si dam cipsy a cokoladu alebo chrumky a cokoladu
@nuumik unas v pizzerii je moznost si dat pizzu na sladko osobne som to nikdy nevyskusala a ani ma to nelaka ananas ano ale pizza s cokoladou alebo cim to uz asi nie
@cain666 tak to neviem však skús ale kebyže je to namne... tak to už radšej tortu nie však podla mna by sa slané a sladké veci nemali miešat je to zbytočné a nezdravé....ale bohužial máme pažravé bunky ktoré vyprávajú niečo iné a chcú všetko hned a zaraz
@torpedo08 v pohode tato tema ma napadla preto lebo ked som pred 4 hodinami otvorila ladnicku zistila som ze mam v nej OBRAZNE nas....ane babka mi davala pred 20 romi chleba s maslom a kristal cukrom namiesto cokolady dodnes mi je zle ked si nato spomeniem
My keď sme boli malí a mali chuť na sladké no nič sme nemali tak nám mama jednoducho spravila karamel z cukru a dala na lyžičky, to sme mali ako lízatko
Som si teraz spomenula, že kedysi ešte keď som bola malá a chodievali sme s tatom do šenku tak to nám vždy kúpil kofolu a tie slané pivné paličky a ja som si ich lúbila vždy máčať v tej kofole lebo sa mi páčilo ako tá kofola potom bublinkovala a také rozmočené som ich jedla alebo aj tie biele zemiakové lupienky som si rada takto namáčala
Teda, bolo 4:20 no... nevedela som, či mám chuť na sladké alebo horko-slané a bola som lenivá si spraviť dva samostatné chleby, jeden s nutellou a druhý s horčicou. Tak som si povedala, že aj tak sa mi to v žalúdku pomieša a dala som si ich obe. Vôbec to nebolo také zlé ako to znie
Kúsky eidamu som si namáčala do vanilkoveho termixu a bola to mňamka ! A raz som si k ryžy a kuratu dala miesto kompótu marhuľový džem a kúsky kuriatka som si v tom mocila
@staphylococcus schválne som to tak napísal aby som zistil či je ešte stále niekto tak zakomplexovaný gramatikou aby mu to nedalo a musel reagovat holt hmyz sa vždy chytí do pavúčej pasce
dánsko ma naučilo jesť kombináciu pečivo s džemom a na to syr... a raz sme mali veeeľa banánov už ani neviem prečo a som robila také švédske jedlo čo sa volá lietajúci jakub » www.zdravie.sk/recept/55977/li... to bola divná kombinácia
Ako... Ja som si jednu dobu často robila rybie prsty s vanilkovým pudingom a čakala som, že určite tu nikto nebude mať divnejsiu kombináciu, ale ako to tu tak čítam, tak je to oproti ostatným absolútne nič
Mne to síce nepripadá ako čudná kombinácia, ale keďže ľudia okolo mňa sa nad tým zhnusovali, tak: cestoviny s grankom (aj tarhoňu som tak jedla už! ) a potom ešte kakao, do ktorého si nadrobím rožok/chleba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@ladydoga fujky fuuuj
štipľavé ryby s vianočkou!!!
Niekedy som opakovane a neironicky jedla camembert s bananom, som si nakrajala taky oblozeny tanierik.. uf
Celkovo nepoznam nic, k comu sa banan nehodi ale kuracie s broskynou je KENTUS
Vôbec.
Ale bolo to dobré.
Rovno sa priznaj, ze si nedokoncil zakladku