nie je to ani najhorsia vec, ani nejaky podivny blud ale podla jednej spoluziacky na vyske som cudak..najlepsie na tom je, ze to o mne vravi niekto, kto bez pomoci nevie pomaly ani otvorit mail a najst si spravu od profesora (a to myslim uplne vazne)
clovek, ktory nic neskryva a nepretvaruje sa, sa takych veci neboji, ze ci sa o nom nahodou nieco zle-najhorsie nevie. a ak je to sprostost ktoru si nejaky kokot vymysli z akehokolvek dovodu tak nad takymi vecami sa ani nemusi pozastavovat.
že robím prostitútku- pretože bývalý chodil každú chvílu na inom aute pre mňa, a iba na jednom chodil keď sa u nás mal zdržať- však dedina- tu je každá hned len kurva a aké reči sa teraz viedli- ked som polroka nebola vôbec doma- to radšej ani nechcem vedieť. ale aspon ma niečo pobavilo- že toto rozklebuje susedka- baba v mojom veku pretože mi asi závidí, pretože si ani nedokončila školu a robí za pásom.
moj byvaly si zo mna robil srandu, že som nekrofil.. a každemu to povedal a ja som sa len smiala nad jeho hlupostou.. a najvacsia sranda je, že ty kamarati mu to uverili.. a potom sa ma na to pytali...
Že som lesba, jeblina, blázon, tehotná, chodila s niekým, keď som ešte nikoho nemala, zoofilka. Potom mi šíriteľka rečí vysvetlila, aby som to nebrala tragicky, že ona si myslela, že to každý berie tak ako ona, že každý predsa klebetí a ona keď sa dopočuje o sebe dačo zlé, pomyslí si, že ten, kto to povedal je piča, ktorá je sama taká ako rozpráva o ostatných a stačí jej, že má svoju najlepšiu kamošku a teda klebety šíri o ostatných a spolu s tou jej naj kamkou sa smejú na tom, čo poslali do obehu...problém je len to, že ja nemám žiadnu naj kamku, takže preto ju prekvapilo, že to beriem tragicky...
Ja sa celkom úspešne vyhýbam takýmto klebetám a podobne aj keď dievčatá okolo mňa skoro nič iné nerobia len riešia čo kto povedal o nich a podobne, čo mi príde v tomto veku minimálne zvláštne
Ale raz mi jeden učiteľ napísal, že niekto mu sľúbil video ako mám sex s tromi chlapmi na jednej diskotéke
Že som spala asi s piatimi chalanmi v krátkej dobe za sebou...sranda že v tom čase som bola panna tak ma to pobavili, pomyslela som si o dotyčných chalanoch svoje a išla si ďalej
Nechcem to tu rozvláčať, ale zásadne veľké senzácie o tom, s kým, prípadne kde, prípadne za koľko som spala. A to v čase ťažkej nevinnosti, prípadne v čase ročného vzťahu.
Posledně, keď som stopovala pôvod takého drbu, bolo mi povedané, že sa to ,,šíri na celom intráku". Nemám najmenšiu predstavu o 80 % ľudí v mojom ročníku, a fakt ma to dojíma
mňa sa dosť dotklo, keď som sa dopočula, že sme boli pri tom, keď sa kamarát utopil a vraj sme dokonca zdrhli!!! ...pričom, keď sme za nimi išli, tak sme ešte ani netušili čo sa stalo a keď sme dorazili, tak tam už nik nebol!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale to bolo skôr také že...ma to rozosmialo, pretože paradoxne, môj priatel je super a ja si o sebe nemyslim že som nejako extra mimo.
a povedala to osoba, od ktorej by som to nečakala a to bol aj koniec nášho pseudopriateľstva.
nic nestalo za to, aby som si to pamatoval. Drby a kecy ma nezaujimaju.
Iba susedy ma stále majú potrebu rozoberať, ale to len také že ma vyhodili zo školy, že som neni šikovná, že chodím s pubertiakom a také
ako fakt, neviem prečo si všetci myslia, že som alkoholik navyše v takom veku
momentálne sa o mne šíri,že fetujem ...
jo a tiez najvacsia pica na svete
A to ma byt akoze nieco hrozne??!
Ja sa celkom úspešne vyhýbam takýmto klebetám a podobne aj keď dievčatá okolo mňa skoro nič iné nerobia len riešia čo kto povedal o nich a podobne, čo mi príde v tomto veku minimálne zvláštne
Ale raz mi jeden učiteľ napísal, že niekto mu sľúbil video ako mám sex s tromi chlapmi na jednej diskotéke
všeličo, no
@1
ale blúd bolo mnoho
Posledně, keď som stopovala pôvod takého drbu, bolo mi povedané, že sa to ,,šíri na celom intráku". Nemám najmenšiu predstavu o 80 % ľudí v mojom ročníku, a fakt ma to dojíma