ale hrozila mi 5 zo španielčiny, španielskej matiky, španielskej bioly, španielskej fyziky..asi aj z chémie, neviem už...ale tesne pred vysvečkom som zmenila školu a tam som tie predmety utiahla na dvojky a trojky
štyrečiek niekolko keď hja sa nebudem ponižovať kvôli jebnutej učiteľke... halvná vec že to mám v lebeni (ak mám) ...a kto sa ma bude pýtať na vysvedčenie je chuj
4 z matiky,fyziky,bioly aj chemie..ale to vsa tak striedalo,ale z tej fyzikysom mala tu 4 dost casto a z matily mi raz seriozne hrozilo prepadnutie,ale nakoniec sa to nejako vyriesilo ..ale teraz v poslednom rocniku som nemala ani3ku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
..ak koncoročnom, tak 3 (matika, jasné )
... ak polročnom, tak 4 (fyzika- prvý ročník)... a som rada, že to bol len polrok, lebo sa za to strašne hanbím...
... ale mám dobrý pocit, lebo tú 4 malo trištvrte triedy- ďalšia mala 5
... a práve som si uvedomila, že som ešte dobre dopadla
vtedy sme mali styria 5-ku a mam to aj ofotene ako su v jednom riadku tie nedostatocne
totižto, lebo z priemeru 2,16 sa to na dojku vytiahnuť proste nedá podľa našej bývalej profesorky...
ale dostala som ju z dvoch známok a obe boli z písomiek, ktoré som písala tesne po mesačnej chorobe naraz
inak väčšinou tak 4 trojky, ale v maturitnom ročníku už žiadnu
na strednej to bude inak
3 na koncoročnom. Zatiaľ -.-