Konkrétny názov neviem..Jebnuté stránky sa snažím nepamätať ..Ale všeobecne neznášam stránky ,ktoré sú napísané týmto štýlom :cMaQ,AkhO sHa MaSh,LoooWujem tha..xixixi....atd
kauza gorila... Pridal som kriticky prispevok a po chvili bol zmazany a mne zablokovane prispievanie. Ako cista demencia, ale robit presne to, proti comu vystupuje je ubohe a nanestastie pre tu blbu skupinu aj kontraproduktivne.
Netvrdim, ze vsetci v skupine su blbi, ale vacsina su ovecky, ktorym ked kricis, ze v kindervajci bude hrosik, tak budu kricat, ze tam je hrosik bez toho, aby sa pozreli dnu.
Ja milujem ľudí čo repostujú veci kde sú citáty ako "Najhoršie je sedieť vedľa niekoho koho miluješ a nemôcť mu to povedať" ...a do toho fotka pláže a smutnej dievčiny...šrobovák do oka
alebo hocijaké tote stránky čo vobec nepostujú nič súvisiace s tým čo majú v názve....to je jakeby idem do mäsiarstva kupiť slaninu a miesto toho mi tam momo nalepí veľkonočné vajca na nechty
sak ani ja neodoberam,ale ked mi tam vyhodi od lajkeriek vsetko mozne tak si to clovek vsimne
uplne ma zaujala stranka FACES ..admin tam pridava fotky s kontaktom na baby z ruska,ukrajiny ..ako nic vulgarne,fakt pekne zeny..ale dost chore,ze to robi..
90% z tých čo tam sú (vidim ich podla toho čo "lajkuju" "priatelia") sú obr kokotiny... osobne navštevujem len stránky aktívnych hudobníkov čo nás informujú o novinkách a chodom kapely a tak
Tie kde sa hľadajú domovy pre psy. Zorko je najlepší pes na svete a trpí hrdinsky dlho, tak ho milujte alebo mu nájdite niekoho, kto bude takže zdieľajte. Také hranie na city... Čo ja viem, či to mojich priateľov zaujíma? Väčšina z nich už psa má.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom to asi kúpil nejaký jebo a začal to byť bulvár pre ženy
uplne kktiny tam dievcatka pridavaju.. sak hned aj idem pozriet dajaku ..
ale fakt je to trapne ak ma nazov stranka ..kremese a pridava tam meme kokotiny a oblecenie a bla bla bla...
mam stranku,ale ma svoj vyznam a pridavam tam normalne veci
Netvrdim, ze vsetci v skupine su blbi, ale vacsina su ovecky, ktorym ked kricis, ze v kindervajci bude hrosik, tak budu kricat, ze tam je hrosik bez toho, aby sa pozreli dnu.
vedeli ste o tom,ze admin stranky kosice 2013 pobera plat 3500e za 10 mesiacov prace na ich stanke..ty kks
abo kto bude dalsim semifinalistom? spisska nova ves alebo prievidza?
si v škole daj lajk
alebo 100 lajkov a adminka zverejní fotku, aj ked je škaredá: slight_smile:
proste toto je taký trapas len nemám nervy všetko to mazať
uplne ma zaujala stranka FACES ..admin tam pridava fotky s kontaktom na baby z ruska,ukrajiny ..ako nic vulgarne,fakt pekne zeny..ale dost chore,ze to robi..
Ale to som myslela,že akože to take príspevky zdieaľa,pomaly sa to snažím mazať