Neznámy človek na ulici, na cestách, kdekoľvek
Keď tak premýšlam, spomínam si na strašne veľa situácií, ked mi cudzí ľudia len tak pomohli, teším sa na vaše príbehy
Zase príhoda zo stopovania. Akurát v deň kedy sme 40 hodín nespali, z toho sme 8 hodín strávili na strašne zlom stopovacom mieste a nevedeli sme sa pohnúť odtiaľ aj keď tade išlo 739473 aut za hodinu a už som bola na pokraji zrútenia nám zastavil hrozne milý Francúz, s ktorým sme sa dorozumievali doslova rukami nohami. A zobral nás asi len o 50 km ďalej ale na strašne dobrú benzínku kde vedel že je super miesto na stop a dal nám ešte 20€ s príkazom, že si máme dať tú najlepšiu sprchu v živote a dobre da najesť
A celkovo pri stopovaní narazíte na strašne veľa dobrých a milých a zaujímavých ľudí!
Viac ľudí nám dalo aj peniažky, aj nás vzali ďalej ako mali namierené, aj nás ponúkli dobrotami, porozprávali nám o živote, dali nám rady, riskovali pokuty kvôli nám a tak vtedy som vnímala svet a ľudí v ňom ohromne pozitívne počas stopovania :3
keď tak rozmýšľam tak ma naozaj nenapadá kedy mi niekto len tak nezištne v niečom pomohol bez očakávania nejakej formy "odmeny". Naozaj mi ani jedna taká situácia nenapadá... ale zas ani neviem ako by mi niekto s niečím mohol pomôcť. Väčšinu vecí zvládam sama.
Nepočítam však také veci ako to, že nemusím nikdy čakať pri prechádzaní cez cestu alebo, že mi pravidelne muži otvárajú dvere, prípadne ma v dlhom rade pustia pred seba ..či aj to sa ráta?
akoze ja som hrozne neporiadny clovek a nechapem, ako ma este nikto nemohol okradnut ale obcas ma ludia proste stopuju na ulici, ze mam zle zavrety ruksak, alebo ze mi nieco vypadlo
Napadaju mi len z brigad...ked mi ludia zlepsili naladu iba niecim co povedali napr. v prvej kde som robila este pred par rokmi a robila som tie priblble prieskumy cez telefon raz bol jeden tipek (cca 45r) tak mega ochotny a mily mi na vsetko odpovedat...este pomedzi ten hovor mal zakaznika tak ze ci mozem chvilku pockat ze to musi vybavit a mozeme to dokoncit a na vsetkych otazkach ktore boli odveci sa len zasmial a daco trepol ze som sa smiala stale..45 minut to bolo a naladu som mala vdaka nemu cely den. Este na konci mi poprial nech mi to rychlo ujde a ze som bola velmi mila ze dakuje za pokec
Dalej ma par ludi potesilo uz len tym ze mi podakovali a usmiali sa (na rozdiel od vacsiny) a naposledy asi pred tyzdnom ked mi teta v robote povedala ze pri tom co robim vyzeram zlato a mna to rozosmialo lebo na tom nebolo fakt nic zlate
celkovo kazdy den nieco. od toho ze ma niekto niecim ponukne ked placem ze som hladna, ked mi doslo zle v robote tak ma odprevadili domov ku kamoske. a ptm si hovorim ze sa asi ta moja slusnost a napomocnost vracia kazdy den nieco pekne sa mi stane proste
Raz mne a 1 kamoške oprotiidúca cigánka povedala, že sme úžasné a krásne osoby a ešte niečo podobné. A to len tak, nič nám nezmizlo, nič od nás nechcela.
Akasi dobra dusa mi prednedavnom nezistne pomohla, ked som sa snazil dostat cez dvere do spitalu a s barlami to islo fakt blbo.
Ludia by si mali pomahat. Drobnostami hoc. Potesi to obe strany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Viac ľudí nám dalo aj peniažky, aj nás vzali ďalej ako mali namierené, aj nás ponúkli dobrotami, porozprávali nám o živote, dali nám rady, riskovali pokuty kvôli nám a tak vtedy som vnímala svet a ľudí v ňom ohromne pozitívne počas stopovania :3
Nepočítam však také veci ako to, že nemusím nikdy čakať pri prechádzaní cez cestu alebo, že mi pravidelne muži otvárajú dvere, prípadne ma v dlhom rade pustia pred seba ..či aj to sa ráta?
Dalej ma par ludi potesilo uz len tym ze mi podakovali a usmiali sa (na rozdiel od vacsiny) a naposledy asi pred tyzdnom ked mi teta v robote povedala ze pri tom co robim vyzeram zlato a mna to rozosmialo lebo na tom nebolo fakt nic zlate
A raz mi 1 známa Birdzáčka, ktorú som však doteraz nikdy nevidel, poslala čokolády a pekný list
Všetky moje zážitky sú očividne poštového charakteru!
Ludia by si mali pomahat. Drobnostami hoc. Potesi to obe strany.
a raz na party mi jeden chalan pomáhal hľadať moju rukavicu a hrabal sa pre to aj v koši