Inak tie ako Get Lucky alebo Wake Me Up sa mi páčia, ale to je asi preto, že som ich počula tak 3x a z toho iba raz v rádiu Nejako sa mi darí sa tomu vyhýbať :ehm:
kedysi mi strašne šlo hore krkom diamonds od rihanny lebo som z toho cítila strašne zlú emóciu ale už vyše dvoch mesiacov som ju nepočula tak som zavodou
nepočúvam rádijko vela, takže to neriešim.
ale na diske mi strašne vadilo toto " vynikajuce" od buriana skoro mi z toho hlava zhorela zakaždym ked som to počula ô_ô
ja neviem ako sa to vola, ani od koho to je a ani to vediet nechcem, ale na zaciatku vydava dake dievca zvuky ako keby sa dusilo, stikutalo, alebo ja neviem... :ble:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no uz v pondelok....
najhoršia pesnička ever, ale dnes ráno si ju spolužiačka "spievala" a odvtedy to mám v hlave
Inak tie ako Get Lucky alebo Wake Me Up sa mi páčia, ale to je asi preto, že som ich počula tak 3x a z toho iba raz v rádiu Nejako sa mi darí sa tomu vyhýbať :ehm:
nepočúvam rádijko vela, takže to neriešim.
ale na diske mi strašne vadilo toto " vynikajuce" od buriana skoro mi z toho hlava zhorela zakaždym ked som to počula ô_ô