Smetanovo-demiglasový základ, královská hlíva upravená na způsob mušlí Sv. Jakuba, pražené posekané lískové oříšky, rýžová mozzarela, mandlová ricotta, olej z bílého lanýže a rukola.
Ale tak vazne: paradajkovo pretlakovy spodok dochuteny solou, olivovym olejom, bazalkou, oreganom a tusim aj cesnakom
Potom sucha salama, sunka, kukurica, sampiony, syr eidam, niva mal by som konecne po sto rokoch spravit domacu pizzu!
U mňa skôr hrubé cesto, také ako v Pizze Hut robia. Nie je mi také suché, ale sto ľudí sto chutí. A okraje nevyhadzujem, to je pre mňa hriech nedojesť keď to u dakoho vidím.
No a pizza Funghi, teda rajčinový základ, syr a šampiňóny. Hmm, dal by som si lebo som hladný a asi si za 1,20€ pôjdem kúpiť jeden dielik.
Ako len jednu by som nejedol. Aj to najlepsie jedlo sa zunuje. Najlepsiu pizzu aku som kedy jedol bola ta co som si urobil sam aj ta sa mi zunovala po case XD. Ale taka pre mna standard kombinacia: paradajkovy zaklad, sunka, mozarela. + moze byt navise sampiony, olivy chili. Momentalne ale skor preferujem panzerotti ako pizzu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potreté cesnakom okraje
to je uplna klasika u mna
Šunka
Mozzarella
Šampiňóny
Myslím že takú pizzu ani nevydávajú
Potom sucha salama, sunka, kukurica, sampiony, syr eidam, niva mal by som konecne po sto rokoch spravit domacu pizzu!
Provincial
No a pizza Funghi, teda rajčinový základ, syr a šampiňóny. Hmm, dal by som si lebo som hladný a asi si za 1,20€ pôjdem kúpiť jeden dielik.