najradsej mam ked je tam zakomponovana nejaka dobra zelenina, napr. spargla, por a milujem jednu kde je aj baklazan aj spenat,cerstve paradajky a tak.... ale zas nepohrdnem ani takou s bryndzou a cibulkou. nikdy si nedavam tu istu, napr taku sunkovu som nejedla uz roky....
este spomeniem ze v Kosiciach vramci donasky je moja momentalne oblubena Michaelo, robia aj isic zlavu, ked chcem hrubsie cesto a mastnejsie tak Marin...v meste ak trojuholnik tak Borsalino, ak na celu pizzu tak urcite Cafe Napoli alebo horsi pripad ale stale dobry - U Slona
znesiem aj ananás a kuracie mäso, neznášam hríby a všetky tie odveci prílohy ako paprika, vajce, slanina, a raz som si naivne myslela, že keď je tá pizza s lososom, bude tam naozaj mäso z lososa - no fail
ale celkovo je podľa mňa naj tá klasika, mozarella+bazalka+paradajky. ňom.
quatro formaggi si dávam asi najčastejšie, keď sa mi nechce kombinovať svoje prílohy, ale tiež to vedia tak dodrbať, keď dajú tie jednotlivé syry na štvrťky pizze. lebo to potom akože celkom uniká podstata 4 druhov syra, keď žujem napr. iba cesto a nivu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale mám rada aj s chilli
neznášam Hawai pizzu...
drv. paradajky, syr mozzarella, šunka, chilli papričky, klobása, cibuľa, cesnak, oregano
znesiem aj ananás a kuracie mäso, neznášam hríby a všetky tie odveci prílohy ako paprika, vajce, slanina, a raz som si naivne myslela, že keď je tá pizza s lososom, bude tam naozaj mäso z lososa - no fail
ale celkovo je podľa mňa naj tá klasika, mozarella+bazalka+paradajky. ňom.
ale ne srandujem
a inak pizzu nejem vôbec už rok asi.. mozno raz som mala
noo, moze byt, ale zaby su moja slabost