Tak mám dve ako vždy. Aktuálne v tej druhej - v posilke, začnem až po statniciach. A inak robím vo firme, ktorá vyrába prevodovky. A som za to veľmi vďačná lebo to tam veľmi zbožňujem. Mám úžasných kolegov, nadriadenych, veľký stôl a počítač. A robím tam popri škole brigádneho takže robím všeličo. A nechce sa mi učiť chcem ísť do roboty
Ohýbam brzdové trubky, rozhodla to ženská na pracáku, lebo ja už nemám žiadnu motiváciu čokoľvek robiť na tomto svete, okrem zháňania potravy (zatiaľ).
Chcela som kompromis medzi mojimi vyštudovaným odbormi, tak robím s ľuďmi (odpovedám na sťažnosti, pripomienky a riešim ich) a zároveň administrujem webstránky + riešim grafiku.
brigádujem na fakturačnom oddelení, účto som študovala na strednej a baví ma ale študovať som išla bankovníctvo lebo viem že matiku aká sa študuje na odbore účto by som nedala a tak načo to siliť. tak som si hladala brigádu z oboch oborov a vzali ma na toto a lúbi sa mi to fest
robil som pracu za pc a s ludmi, nevyhovovalo mi to pretoze som neobsedel tak dlho pri niecom co ma mebavilo a ludia ma vytacali tak som si povedal ze skusim nieco pri com budem mat viac pohybu a najlepsie ziadnych ludi okolo seba, tak som zacal robit v sklade...pohybu mam dost, obcas sa dost ponahanam a narobim, vyhodou je ze pracujem sam a teda mam od ludi pokoj..svojim sposobom robim to co som potreboval no uz som tam 2 toky a uz zase pocitujem ze potrebujem opat nieco nove
Inštruktorku jazdectva v súkromnej škôlke.
Prečo? Lebo som to robila aj predtým a tuto za to ponúkali dosť popiči peniaze, tak som po tomto skočila.
A mám super šéfovu, super poníky, super detičky, v práci sa opalim, nenudím, stále sa hýbem a je to úplne popiči
Som animátorka. Na jeseň som si pozerala profesiu, páčila sa mi myšlienka robiť na mieste,kde majú guličkový bazén, trampolíny a hlavne páčil sa mi plat ! Tak som skúsila poslať životopis a nakoniec sa vytešujem, že sa môžem hrať s deťmi a som za to platená
Pisem blog o Bitcoine a decentralizacii. Dalsia faza je Bitcoin konzultacie. A celkom nerozumiem druhej casti otazky? Proste som si upratal priority a rozhodol sa robit to co ma bavi.
@tommyhot presne to som myslela. Že či je to rozhodnutie už mala, že od malička staviam bábovky z piesku tak budem stavbár alebo to prišlo až v neskoršom veku ďakujem za odpoveď
Snažím sa robiť forenznú genetiku, lebo ma to vždy zaujímalo a preto som aj išla študovať biológiu/genetiku a aj keď to po škole vyzeralo na pracovnom trhu beznádejne, nejak som sa k tomu dostala a teším sa z toho, baví ma to a je to taký beh na dlhé trate, čo je fajn, lebo netuším čo iné by som chcela robiť viac (snáď okrem mojkania sa so zvieratkami celý deň za peniaze, ale aj to som si už chcíľu užila )
@fakecocacolazero v mojom pripade to nebolo rozhodnutie od mala (Bitcoin neexistoval ked som bol decko a pocas zivota som chcel byt vsekto mozne od smetiara niekde v USA, cez riaditela banky az po programatora. K tej banke a programovaniu som si na par rokov pricuchol ako front-end developer v SLSP.
K tomu co dnes robim som sa dostal po velmi dlhych uvahach. Jednak o tom co ma do buducna obrovsky potencial (Bitcoin je exponencialna technologia) a hlavne o tom co ma bude bavit viac ako mesiac (vacsina veci ma omrzi velmi rychlo).
Kedze Bitcoinu sa venujem uz od 2013 a polovicu svojho Internetoveho casu aj tak travim prave Bitcoinom, vyslo mi to ako najidealnejsia moznost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Prišlo to náhodou.
Najviac som sa v tom našiel.
Zo spotenej donášky som sa dostal do luxusnej reštaurácie.
A mám prácu čo ma baví, yeah!
Prečo? Lebo som to robila aj predtým a tuto za to ponúkali dosť popiči peniaze, tak som po tomto skočila.
A mám super šéfovu, super poníky, super detičky, v práci sa opalim, nenudím, stále sa hýbem a je to úplne popiči
i ked uplne iny typ prace.. obor.. a tak.. ale bavi a tesi.. a zaraba
co by som dal za pracu kde mozem robit sam a mat pokoj.
K tomu co dnes robim som sa dostal po velmi dlhych uvahach. Jednak o tom co ma do buducna obrovsky potencial (Bitcoin je exponencialna technologia) a hlavne o tom co ma bude bavit viac ako mesiac (vacsina veci ma omrzi velmi rychlo).
Kedze Bitcoinu sa venujem uz od 2013 a polovicu svojho Internetoveho casu aj tak travim prave Bitcoinom, vyslo mi to ako najidealnejsia moznost.