Ja mám rada prakticky všetkých psov, dokonca som videla mnoho orieškov, ktorí sa mi zdali krajší ako niektoré čistokrvné rasy, ale slabosť mám napr. na:
Rodézskeho ridgebacka (toho má kamarát a je to taký malý poník)
Dobermana
Stafforda (aj toho má kamarát a medzi mnou a ňou bola láska na prvý pohľad )
Nemeckú dogu (tú si raz kúpim a budem na nej jazdiť )
A ešte je veľa veľa iných plemien, ktoré sa mi páčia, len sa mi nechcú hľadať obrázky
mne sa páčia takmer všetky psy (až na pár vynimiek, ako napríklad ten mexický bezsrstý pes vyzerá fakt hrozne), ale dala som labradora, raz si ho mienim zaobstarať, je to taký pes akurát pre mňa ale inak fakt takmer všetky rasy... kedysi som mala takého bastardíka, to bolo toľko rás zmiešaných, že sme ani nevedeli, z čoho to všetko je, ale taký pekný psík to bol, krajší ako drvivá väčšina plemien...
Jazvečík.... doma mám dvoch To je pes s vlastným rozumom, ten pes vie dokonca vycítiť aj to ako sa cítite.... keď som bol chorý tak dokonca so mnou spávali aby dávali na mňa pozor.... dokonca keď zomrela babka, ktorá s nami bývala jazvečíci doslova plakali (fakt mali slzy v očiach
Ale ako som povedal ten pes má vlastný rozum a treba veľa námahy aby vás poslúchal ozaj na slovo, sú strašne tvrdohlavé...
Ale aj tak by som v živote nechcel iného psa ako jazvečíka.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Rodézskeho ridgebacka (toho má kamarát a je to taký malý poník)
Dobermana
Stafforda (aj toho má kamarát a medzi mnou a ňou bola láska na prvý pohľad )
Nemeckú dogu (tú si raz kúpim a budem na nej jazdiť )
A ešte je veľa veľa iných plemien, ktoré sa mi páčia, len sa mi nechcú hľadať obrázky
Najradšej mám všetky molosoidné plemená...
mne sa páčia asi všetci aj keď tí tzv. bytoví sa mi páčia o niečo menej a najradšej mám ČSV a sibírskeho huskyho
Mam, a je mudrejsi ako moj brat
Ale ako som povedal ten pes má vlastný rozum a treba veľa námahy aby vás poslúchal ozaj na slovo, sú strašne tvrdohlavé...
Ale aj tak by som v živote nechcel iného psa ako jazvečíka.....